Who is online?  

We have 162 guests and no members online

   

Sikorsky Challenge  

   

SCEGES  

plakat

   

Пошук у Google  

   

tren navch zast   В НПУ імені М. П. Драгоманова активно працюють над посиленням заходів безпеки. Саме тому 10 жовтня 2017 року о 13:00 у гуманітарному корпусі вишу було проведено протипожежні тренувальні навчання за участю співробітників Шевченківського районного управління ГУ ДСНС України у м. Києві.

 Студенти, викладачі та співробітники університету потрапили у потенційно змодельовану надзвичайну ситуацію – виникнення пожежі. Після спрацювання пожежної сигналізації системою оповіщення було оголошено евакуацію з корпусу. Люди залишали приміщення через різні евакуаційні виходи, спускались пожежними сходами, а декого навіть знімали з даху рятувальники за допомогою пожежної техніки.

  На майданчику біля університету вогнеборці демонстрували, супроводжуючи дії чіткими інструкціями, як використовувати різні види вогнегасників. Усвідомлюючи важливість таких навичок – оперативно зреагувати й не розгубитись, тримаючи в руках звичайнісінький вогнегасник, скористатись ним, врятувавши чи то власне життя, чи життя того, хто опиниться поруч – студенти й самі підходили і тренувались вправлятися з цими засобами пожежогасіння на практиці, застосовуючи набуті раніше теоретичні знання.

  Зазначимо, що евакуацію проведено у визначений нормативами термін. Відмітимо також організованість та злагодженість дій усіх учасників тренувальних навчань, чому сприяв, очевидно, попередньо проведений інструктаж службами цивільного захисту нашого університету, заступниками деканів факультетів та старост академічних груп.

Прес-служба університету

   

Contacts

Address: 
9, Pyrogova st.
01601, Kyiv
Ukraine
Reception Phone: 
(+38 044) 234-11-08
   

Admission for foreigners

Address: Room 243 (Foreign students department),
9, Pyrogova st., 01601 Kyiv, Ukraine
 
Monday-Friday, 9.00-13.00, 14.00-17.00
 
Tel.: (+38 044) 239-30-86