Who is online?  

We have 181 guests and no members online

   

Sikorsky Challenge  

   

SCEGES  

plakat

   

Пошук у Google  

   

stypendia     Вже понад десятиліття щороку у стінах Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова відбуваються урочистості з нагоди вручення стипендій Міжнародного благодійного фонду імені М. П. Драгоманова кращим студентам нашого вишу. Успіх проекту був би неможливий без особистої участі голови правління Всеукраїнської громадської організації «Асоціація "Афганці" Чорнобиля»  Олександра Рябеки. Сподіваємося, що наша співпраця і добрі товариські стосунки триватимуть, а нові проекти та плани безперешкодно реалізовуватимуться на благо України.

     Стипендія призначається з метою заохочення кращих студентів, які навчаються як за державним замовленням, так і на контрактній формі, за відмінні успіхи у навчанні, за творчі досягнення, за активну участь у громадському житті університету та за спортивні досягнення.

   Нагадуємо, що кандидатами у стипендіати Міжнародного благодійного фонду імені М.П. Драгоманова та Всеукраїнської громадської організації «Асоціація «Афганці Чорнобиля» могли стати лише ті студенти, які не отримували раніше іменних стипендій. Тож бажаємо успіхів усім драгоманівцям, які не втратили своєї можливості і вже встигли подати відповідні документи для отримання цієї стипендії.

Л. П. Сущенко,

координатор  Міжнародного благодійного

фонду імені М.П. Драгоманова

   

Contacts

Address: 
9, Pyrogova st.
01601, Kyiv
Ukraine
Reception Phone: 
(+38 044) 234-11-08
   

Admission for foreigners

Address: Room 243 (Foreign students department),
9, Pyrogova st., 01601 Kyiv, Ukraine
 
Monday-Friday, 9.00-13.00, 14.00-17.00
 
Tel.: (+38 044) 239-30-86