Who is online?  

We have 397 guests and no members online

   

Sikorsky Challenge  

   

SCEGES  

plakat

   

Пошук у Google  

   

bor godunov zast    В останній суботній вечір вересня студенти та працівники Драгоманівського вишу відвідали Національну оперу України. Цього дня там була поставлена народна музична драма на 4 дії «Борис Годунов» режисера-постановника Дмитра Смолича.

    Головну роль у ній виконав народний артист України, лауреат Національної премії України імені Тараса Шевченка, професор кафедри теорії та методики постановки голосу факультету мистецтв імені Анатолія Авдієвського НПУ імені М. П. Драгоманова Сергій Магера, яку, до речі, очолює ще один соліст Національної опери України ім. Т. Г. Шевченка  та професор нашого вишу Олександр Гурець.

    Квитки на захід «розмели» майже одразу. Між іншим, біля сотні квитків (за допомогою спонсорів) безкоштовно надав ректор університету В. Андрущенко. А щасливчики, яким вони дісталися, отримали справжнє задоволення від перегляду. Інтер’єр будівлі, аристократична атмосфера та заворожуючі голоси виконавців, що пробирали до мурашок… На один вечір студенти поринули в історичні перипетії, які обіграв автор опери Модест Мусоргський. «Я розумію народ як велику особистість, одухотворену спільною ідеєю» – з такою ідеєю виступив видатний композитор XIX ст., створюючи оперу «Борис Годунов». Проте кожен із глядачів отримав власні враження від драми, якими вони обмінювались після її перегляду.

   Культурно-мистецький розвиток є одним із фундаментальних підвалин формування особистості, і саме такі заходи є у ньому ключовими.  Ці відвідини надихнули до нових цікавих культурних заходів. А в Києві таких ще чимало! Тож очікуємо наступних запрошень! І чекати доведеться, очевидно, не так і довго, оскільки у жовтні (також за підтримки ректора) планується похід до театру оперети.

opera

Прес-служба університету

   

Contacts

Address: 
9, Pyrogova st.
01601, Kyiv
Ukraine
Reception Phone: 
(+38 044) 234-11-08
   

Admission for foreigners

Address: Room 243 (Foreign students department),
9, Pyrogova st., 01601 Kyiv, Ukraine
 
Monday-Friday, 9.00-13.00, 14.00-17.00
 
Tel.: (+38 044) 239-30-86