Who is online?  

We have 104 guests and no members online

   

Sikorsky Challenge  

   

SCEGES  

plakat

   

Пошук у Google  

   

m ugod zast    Навчальний рік лиш розпочався, а університет впевнено крокує у напрямку міжнародного співробітництва. Кінець вересня-початок жовтня – а університет уже має три угоди про співпрацю.

    Отож, 26 вересня  університет приймав ректора Талліннського університету (Естонія) пана Тііта Ланда. За дорученнм ректора Віктора Андрущенка з паном Тіітом Ландом зустрівся проректор з міжнародних зв’язків Володимир Лавриненко і начальник відділу міжнародного співробітництва та євроінтеграції Тетяна Матусевич.

Були підведені підсумки попередньої співпраці університетів та підписна нова угода про співробітництво.

m ugod 1

      Ректор Талліннського університету також зустрівся зі студентами факультету природничо-географічної освіти та екології і відповів на їх питання про стан освіти у країнах Європейського Союзу.

   2 жовтня  до НПУ імені М. П. Драгоманова завітала делегація з Університету Конкордія (США) у складі віце-президента та директора з міжнародної освіти доктора Девіда Беркера та помічника ректора університету доктора Елейн Сарао. І зустріч ця виявилась справді плідною: було підписано тристоронню угоду про включення Університету Конкордія до складу засновників Українсько-американського гуманітарного інституту «Вісконсинський міжнародний Університет (США) в Україні».

m ugod 3

    А 5 жовтня відбувся прийом делегації Державного університету ім. Акакія Церетелі (Кутаїсі, Грузія) у складі ректора Георгія Гавтадзе та декана факультету педагогіки Володимира Адеїшвілі. Зустріч увінчалась підписанням угоди про співробітництво. 

m ugod 4

     Тож прекрасний старт! Не збавляймо темпів!

Прес-служба університету

   

Contacts

Address: 
9, Pyrogova st.
01601, Kyiv
Ukraine
Reception Phone: 
(+38 044) 234-11-08
   

Admission for foreigners

Address: Room 243 (Foreign students department),
9, Pyrogova st., 01601 Kyiv, Ukraine
 
Monday-Friday, 9.00-13.00, 14.00-17.00
 
Tel.: (+38 044) 239-30-86