Who is online?  

We have 127 guests and no members online

   

Sikorsky Challenge  

   

SCEGES  

plakat

   

Пошук у Google  

   

bezpeca zast   Сьогодні небезпека очікує нас на кожному кроці: пожежі, повені, вибухи… Ситуація в Україні та й, зрештою, в усьому світі все більше загострюється, а люди стають усе безпечнішими. Проте не варто забувати, що власна неспроможність допомогти собі у надзвичайній ситуації через незнання відповідних дій чи відсутність необхідного обладнання, може коштувати життя.

  Стурбований таким станом речей, ректор університету В.Андрущенко ініціював зустріч  з керівниками структурних підрозділів з проблем поліпшення пожежної безпеки та охорони праці в навчальних корпусах та гуртожитках НПУ імені М. П. Драгоманова.

 

bezpeca 1    На зустріч було запрошено проректорів із науково-педагогічної та адміністративно-господарчої роботи М.Корця, з навчально-методичної роботи Р. Вернидуба, з  навчально-методичної роботи гуманітарних факультетів І. Вєтрова, головного інженера В. Костенка, начальника експлуатаційно-технічного відділу В.Воловенка, директора студмістечка В. Коваленка, провідного спеціаліста відділу охорони праці Н.Бєляєва, завідувачів господарством та комендантів навчальних корпусів, а також завідувачів гуртожитків.

bezpeca 2

   Основне питання засідання – посилення персональної відповідальності керівників структурних підрозділів за дотриманням у навчальних корпусах і гуртожитках університету пожежної безпеки та вимог охорони праці, а також щодо цивільного захисту студентів, викладачів та співробітників університету.

bezpeca 3

   Ректор НПУ імені М. П. Драгоманова у зверненні до учасників засідання наголосив на суворому дотриманні норм пожежної безпеки та охорони праці, оскільки (не в останню чергу) від його стану залежить життя людини у надзвичайній ситуації. «Наше завдання сьогодні – не лише посилити чергування на місцях (у навчальних корпусах та гуртожитках),  але й підготувати їх, щоб вони знали як діяти у відповідній ситуації, щоб вони мали навички поведінки у надзвичайних ситуаціях», – зауважив Віктор Петрович.

Прес-служба університету

   

Contacts

Address: 
9, Pyrogova st.
01601, Kyiv
Ukraine
Reception Phone: 
(+38 044) 234-11-08
   

Admission for foreigners

Address: Room 243 (Foreign students department),
9, Pyrogova st., 01601 Kyiv, Ukraine
 
Monday-Friday, 9.00-13.00, 14.00-17.00
 
Tel.: (+38 044) 239-30-86