Who is online?  

We have 268 guests and no members online

   

Sikorsky Challenge  

   

SCEGES  

plakat

   

Пошук у Google  

   

ruh zastavka   У рамках науково-педагогічного проекту «Навчання у русі» у системі «дитячий садок – школа – вищий навчальний заклад» 12 квітня 2017 року у Національному педагогічному університеті імені М.П. Драгоманова відбувся традиційний для нашого вишу захід – «Свято руху, краси та здоров’я».

  Кафедра фізичного виховання і здоров’я під керівництвом її завідувача, професора Олександри Дубогай уже 23-й рік поспіль дарує можливість побачити і продемонструвати свої виступи не лише студентам усіх факультетів нашого університету, але й дітлахам різних шкіл, гімназій, дошкільних та позашкільних закладів України.

      ruh 1 1    Урочисте відкриття свята розпочалось з параду учасників, представлення почесних гостей та суддівської колегії, а також вітального слова ректора НПУ імені М. П. Драгоманова, професора Віктора Андрущенка. Він побажав здоров’я, сили й витримки кожній із команд, тому що вони майбутнє нашої нації, подякував організаторам за свято та гостям за те, що знайшли час і не пропустили це весняне спортивно-оздоровче дійство.

ruh 1 2

   Цього року до університету завітали зі своїми показовими виступами молодші класи гімназії № 287 м. Києва, хореографічний колектив «Євродітлахи» гімназії «Європейська освіта» (художній керівник – Євгеній Хрітін – випускник НПУ імені М. П. Драгоманова), школа історичного і бойового фехтування «Айна Бера», гімнастки з вправами з м’ячем, обручами, стрічкою. Жодна із команд не залишились без вітальних грамот та солодких подарунків.

ruh

   Студенти різних факультетів нашого університету теж демонстрували свої виступи, але уже в обов’язковій та довільній програмах. В останній радували глядачів і збірні команди, і команди гуртожитків. Рухаючись під ритми запальної музики, вони розігрівали глядачів на трибунах, гостей та журі у залі. І, зрештою, перші місця отримали: в обов’язковій програмі – команда факультету корекційної педагогіки та психології, у довільній – команда гуртожитку фізико-математичного факультету та збірна команда факультету корекційної педагогіки та психології.

  Учасники дійства пройнялися веселою, дружньої та весняною атмосферою, і, звичайно, ж настановою команд, які здивували усіх неочікуваним флешмобом, змусивши рухатися усіх, хто завітав на свято, нагадавши, що саме рух є запоруко міцного здоров’я, вічної молодості та краси!

ruh 1 4

Прес-служба університету

   

Contacts

Address: 
9, Pyrogova st.
01601, Kyiv
Ukraine
Reception Phone: 
(+38 044) 234-11-08
   

Admission for foreigners

Address: Room 243 (Foreign students department),
9, Pyrogova st., 01601 Kyiv, Ukraine
 
Monday-Friday, 9.00-13.00, 14.00-17.00
 
Tel.: (+38 044) 239-30-86