Who is online?  

We have 213 guests and no members online

   

Sikorsky Challenge  

   

SCEGES  

plakat

   

Пошук у Google  

   

romy zast  Днями студенти та викладачі кафедри соціальної політики Факультету соціально-психологічних наук та управління мали унікальну можливість долучитися до впровадження Ромської Стратегії в Україні в рамках круглого столу «Посередництво як форма соціальної роботи з національною меншиною ромів», що відбувався за сприяння МБФ «Чіріклі» за підтримки Ради Європи.

  У ході заходу було представлено досвід запровадження навчальної дисципліни «Посередництво як форма соціальної роботи з національною меншиною ромів» у процес підготовки фахівців у галузі «Соціальне забезпечення».

      Така ініціатива впроваджувалась протягом останнього року, що дало плідні результати – студенти не тільки дізнались про історичні, культурні, соціальні особливості ромів, але й здобули унікальні компетенції реалізації соціальної політики в сфері соціального захисту ромського населення, його медіації в громаді.

romy 1

   Завідувач кафедри соціальної політики Алла Ярошенко люб’язно поділилася досвідом впровадження такої навчальної дисципліни з колегами інших вищих навчальних закладів України. Подібна ініціатива була позитивно схвалена координатором програми  РОМЕД-2, представником команди підтримки  Генерального Секретаря Ради Європи з ромських питань Маркосом Андрате, й вже найближчим часом експериментальна розробка курсу впроваджуватиметься у партнерських ВНЗ України, що готують фахівців соціальної сфери. Наразі перед кафедрою соціальної політики постало завдання розширення навчально-методичного забезпечення для якісного та інноваційного впровадження курсу.

                                                                       Кафедра соціальної політики факультету

соціально-психологічних наук та управління

   

Contacts

Address: 
9, Pyrogova st.
01601, Kyiv
Ukraine
Reception Phone: 
(+38 044) 234-11-08
   

Admission for foreigners

Address: Room 243 (Foreign students department),
9, Pyrogova st., 01601 Kyiv, Ukraine
 
Monday-Friday, 9.00-13.00, 14.00-17.00
 
Tel.: (+38 044) 239-30-86