Who is online?  

We have 352 guests and no members online

   

Sikorsky Challenge  

   

SCEGES  

plakat

   

Пошук у Google  

   

Belg zast   11 квітня 2017 року студенти НПУ імені М.П.Драгоманова слухали лекції спеціально запрошеного професора  університету м. Гент (Бельгія) Торстена Лойшнера. Він є одним із провідних науковців Бельгії, який активно займається громадською роботою, виконуючи обов’язки віце-президента Спілки германістів Бельгії.

    Зустрівшись із представниками керівництва НПУ імені М.П.Драгоманова – проректором з міжнародних звʼязків, професором Володимиром Лавриненком, деканом факультету природничо-географічної освіти та екології, професором Віталієм Покасем та завідувачем кафедри іноземних мов, доцентом Ганною Турчиновою, бельгійський професор поділився враженнями від України та її столиці і подякував за можливість познайомитися ближче з нашим університетом. Згодом він відправився в аудиторію до студентів.

    Так як поле його наукових інтересів – дискурс-аналіз та порівняльне мовознавство, тому він прочитав їм дві лекції про германізми у сучасних європейських мовах англійською і німецькою мовами.

Belg 1

    Професор Лойшнер презентував результати дослідження, які базуються на засадах саме корпусної лінгвістики, що стало предметом активного зацікавлення для студентів і аспірантів нашого вишу. Тож сподіваємося на продовження співпраці, що дасть можливість студентам послухати ще не одну його лекцію.

Прес-служба університету

   

Contacts

Address: 
9, Pyrogova st.
01601, Kyiv
Ukraine
Reception Phone: 
(+38 044) 234-11-08
   

Admission for foreigners

Address: Room 243 (Foreign students department),
9, Pyrogova st., 01601 Kyiv, Ukraine
 
Monday-Friday, 9.00-13.00, 14.00-17.00
 
Tel.: (+38 044) 239-30-86