Who is online?  

We have 113 guests and no members online

   

Sikorsky Challenge  

   

SCEGES  

plakat

   

Пошук у Google  

   

rec Zas  10 квітня 2017 року на порядку денному чергового засідання ректорату НПУ імені М. П. Драгоманова було винесено кілька актуальних питань.

 Серед іншого було обговорено хмаро орієнтоване навчальне середовище факультету інформатики та критерії й показники рейтингування науково-педагогічних працівників університету.

  Про впровадження нового підходу до навчання та його організації на факультеті інформатики розповіли декан цього факультету В.Франчук та голова робочої групи, керівник Центру комп’ютеризації та інформаційного забезпечення, професор С. Яшанов.

Вони окреслили на засіданні основні особливості інновацій, що впроваджуються у навчально-виховний процес та полягають у віртуалізації його організаційно-методичних компонентів. Це, у свою чергу, забезпечить мобільність, оперативність та ефективність роботи усіх його учасників.

rec 1

    Одне із найголовніших завдань, що стоїть перед університетом, – забезпечити якісну освіту своїм студентам. Викладачі, як професійні спеціалісти, є безпосередніми виконавцями у цій системі, а тому підхід до формування і аналізу їх рейтингів має бути продуманим та виваженим. З цього приводу на ректораті доповів директор Науково-методичного центру моніторингу якості освіти І. Войтович. Після обговорення питання, було вирішено узагальнити аналітичну і статистичну інформацію щодо рейтингування та внести подані пропозиції до презентованого учасникам засідання проекту «Положення про рейтингове оцінювання діяльності науково-педагогічних працівників та структурних підрозділів НПУ імені М.П. Драгоманова».

rec 3

Прес-служба університету

   

Contacts

Address: 
9, Pyrogova st.
01601, Kyiv
Ukraine
Reception Phone: 
(+38 044) 234-11-08
   

Admission for foreigners

Address: Room 243 (Foreign students department),
9, Pyrogova st., 01601 Kyiv, Ukraine
 
Monday-Friday, 9.00-13.00, 14.00-17.00
 
Tel.: (+38 044) 239-30-86