Who is online?  

We have 95 guests and no members online

   

Sikorsky Challenge  

   

SCEGES  

plakat

   

Пошук у Google  

   

VNS zast    У рамках реалізації проекту «Електронна педагогіка» на факультеті політології та права НПУ імені М.П. Драгоманова 6 квітня 2017 року відбулось відкриття віртуального навчального середовища (ВНС) факультету. Розробники – Центр цифрових технологій навчання НПУ імені М.П.Драгоманова – презентували учасникам заходу можливості роботи навчальних технологій нового покоління: електронний інтерактивний розклад занять факультету www.fpsp.npu.edu.ua/ua/, який можна переглянути через смартфон, сучасне навчально-методичне забезпечення, зокрема 10 навчальних електронних курсів в оболонці Moodle для четвертого курсу спеціальності «Політологія», які виготовили викладачі разом зі спеціалістами Центру.

   Студентам факультету продемонстрували технічні можливості запроваджених у навчальний процес інноваційних елементів, після цього – зареєстрували на навчальні курси. І не минуло й півгодини як закінчився захід, а студенти пілотних спеціальностей уже почали реєструватись на курсах викладачів О.Волянюк  і О. Дьоміної.

VNS 2

   ВНС, як своєрідна система  Web-сервісів і електронного навчального  контенту, дає змогу студентам   постійно навчатися незалежно від місця перебування та у зручний для себе час . Це дозволяє забезпечити високу ефективність організації  самостійної роботи студентів та  розв’язувати деякі навчальні завдання більш ефективно та оперативно, а також підвищити рівень надання освітніх послуг на факультеті до європейського.

  Відкриттю ВНС факультету передувала велика підготовча робота: створювались програмні продукти, проводились навчальні заняття з працівниками деканату, семінари для викладачів провідних кафедр, модератором сайту факультету.

   Учасників заходу привітав ректор університету В. Андрущенко: «Мені приємно відзначити, що факультет, який у цьому році відзначає свій ювілей, йде в ногу з часом, активно впроваджує новинки науково-технічного прогресу. На моє глибоке переконання, студенти та викладачі факультету політології та права зможуть оцінити й відзначити перспективу роботи з такими технологіями і передадуть естафету на втілення цього проекту наступним факультетам».

  На освітньому заході були також проректор з дистанційної освіти та інноваційних технологій навчання, професор А.Кудін, декан факультету політології і права, професор Б. Андрусишин, заступник декана з навчально-методичної роботи О. Токарчук, викладачі різних кафедр факультету: проф. В. Горбатенко, проф. М. Остапенко, доц. О. Волянюк, доц. Н. Бреславець, доц. С. Шитий, ст. викл. І. Володько,  спеціаліст центру цифрових технологій Р. Коваль, старости усіх академічних груп факультету та студенти 4 курсу спеціальності «Політологія». 

VNS 1

  Прес-служба університету

   

Contacts

Address: 
9, Pyrogova st.
01601, Kyiv
Ukraine
Reception Phone: 
(+38 044) 234-11-08
   

Admission for foreigners

Address: Room 243 (Foreign students department),
9, Pyrogova st., 01601 Kyiv, Ukraine
 
Monday-Friday, 9.00-13.00, 14.00-17.00
 
Tel.: (+38 044) 239-30-86