Who is online?  

We have 93 guests and no members online

   

Sikorsky Challenge  

   

SCEGES  

plakat

   

Пошук у Google  

   

memorandum zastavka   Дітей з порушеннями психофізичного та розумового розвитку в Україні сьогодні більше 700 тисяч, з яких лише 40 тисяч навчаються у загальноосвітніх навчальних закладах, більшість із них на індивідуальній формі навчання. Знаючи таку проблему наш університет, як лідер педагогічної освіти, не може залишатися осторонь. Колектив факультету корекційної педагогіки та психології рішення у цій справі вбачає у реформуванні інклюзивного освітнього середовища в Україні та перетворення сучасних шкіл на інклюзивні.

   

    Інклюзивні заклади освіти адаптують  навчальні  програми  та  плани,  освітнє середовище,  методи  та  форми навчання,  використовуючи  наявні  в  громаді  ресурси,  залучаючи фахівців  для надання  спеціальних  послуг  відповідно  до  потреб  кожної  дитини за індивідуальним планом освіти та розвитку, забезпечують сприятливий клімат в освітньому середовищі. Основою навчально-виховного процесу в інклюзивному навчальному закладі є, насамперед, корекційно-розвивальна робота. Важливим аспектом у цьому залишається і підготовка вчителя до роботи у такому закладі. 

   У кінці березня 2017 року Голова «Благодійного Фонду Порошенка» Марина Порошенко зустрілася з делегацією НПУ імені М. П. Драгоманова на чолі з ректором університету, професором Віктором Андрущенком, а також деканом факультету корекційної педагогіки та психології Віктором Синьовим та його заступником Марією Шеремет. 

memorandum 1

  Обговоривши особливості впровадження власних ідей для покращення умов навчання й активного суспільного життя для дітей з інвалідністю шляхом  комплексної підтримки та підвищення рівня компетентності педагогів, які працюють з дітьми з особливими освітніми потребами, а також взаємне сприяння впровадженню інклюзивної освіти в навчальних закладах базової середньої освіти в Україні, вони підписали Меморандум про партнерство та співпрацю з Всеукраїнською благодійною організацією «Благодійний Фонд Порошенка». 

memorandum 2

Прес-служба університету

   

Contacts

Address: 
9, Pyrogova st.
01601, Kyiv
Ukraine
Reception Phone: 
(+38 044) 234-11-08
   

Admission for foreigners

Address: Room 243 (Foreign students department),
9, Pyrogova st., 01601 Kyiv, Ukraine
 
Monday-Friday, 9.00-13.00, 14.00-17.00
 
Tel.: (+38 044) 239-30-86