Who is online?  

We have 236 guests and no members online

   

Sikorsky Challenge  

   

SCEGES  

plakat

   

Пошук у Google  

   

korpusШановні викладачі, співробітники, студенти!

    Рейдерські амбіції щодо університету уже набули нових форм – тотального паплюження діяльності університету і ректора, особливо в частині господарської діяльності.

    Рейдери розсилають брехливі листи, заяви, звернення про нібито існуючі порушення та зловживання.

   Маніпулюючи одними й тими ж сюжетами, давно вже спростованими перевіряючими органами та організаціями (або ж виправленими за їх справедливими зауваженнями), рейдери надсилають нібито «викривальні повідомлення» деканам, окремим викладачам і студентам.

 

     Руйнація національних центрів науки, освіти і культури, дискредитація їх лідерів – одне з ключових завдань, які ставлять перед собою російські спецслужби. Саме тому ситуації, подібні до нашої, склались у ряді інших університетів держави. Так діяти можуть тільки вороги. Ми знаємо їх в обличчя.

    Подібні дії ми розцінюємо як пряме руйнування не тільки університетів, але й держави, а тому маємо активно протидіяти їм.

   Дійсний стан справ в університеті зафіксований у матеріалах внутрішнього і зовнішнього аудиту, а саме:

-    позапланового внутрішнього аудиту МОН України окремих питань діяльності Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова за період діяльності з 01.01.2013 по 29.02.2016 року, в ході якого було проаналізовано виконання законодавчих та нормативно-правових актів і надано висновок;

-    відповідно до наказу Фонду державного майна України по м. Києву від 18.04.2016 р. № 709 «Про проведення перевірки» спільно з Службою безпеки України була проведена перевірка виконання договірних умов та дотримання законодавства у сфері орендних відносин щодо державного нерухомого майна, яке обліковується на балансі Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова;

-    Державною аудиторською службою України було проведено ревізію фінансово-господарської діяльності Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова за період з 01.01.2013 по 01.06.2016.

   Вищевказаними перевірками встановлено, що господарська діяльність Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова проводиться на законних підставах та з урахуванням інтересів студентів і працівників, не порушуючи при цьому права та законні інтереси інших осіб.

   Закликаємо Вас дати належну відповідь рейдерам.

  Наш університет був і залишається визнаним лідером педагогічної освіти держави. Висока якість освітніх послуг, цікаві й вагомі наукові здобутки, плідні міжнародні зв’язки є незаперечним підтвердженням високого авторитету вишу. Ми маємо захистити його від наклепів і ще вище підняти планку визнання у вітчизняному і європейському просторі.

З повагою,

Ректорат університету

   

Contacts

Address: 
9, Pyrogova st.
01601, Kyiv
Ukraine
Reception Phone: 
(+38 044) 234-11-08
   

Admission for foreigners

Address: Room 243 (Foreign students department),
9, Pyrogova st., 01601 Kyiv, Ukraine
 
Monday-Friday, 9.00-13.00, 14.00-17.00
 
Tel.: (+38 044) 239-30-86