Who is online?  

We have 143 guests and no members online

   

Sikorsky Challenge  

   

SCEGES  

plakat

   

Пошук у Google  

   

chehy zastavka   6 квітня 2017 року до Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова завітала делегація з Університету Палацького (м. Оломоуц, Чехія) на чолі з ректором, професором Ярославом Міллером, проректором з міжнародних зв’язків, професором Іваною Оборною та керівником Міжнародного бюро Далібором Мікулашем.

   Університет Палацького – найстаріший в Моравії, другий найстаріший у Чехії. Його історія ведеться з другої половини 16 ст. Сьогодні він налічує 9 факультетів, серед яких є і педагогічний з класичною і спеціальною (корекційною) педагогікою.

 

     Університет активно займається дослідницькою діяльністю, пріоритетними напрямками є агрокультурний та медичний. В університеті відкрили науковий центр, назвавши «Фортеця знань», основна мета його – популяризація науки серед молодих науковців. Він є одним із найпрестижніших ВНЗ Чехії.

   Ректор НПУ імені М. П. Драгоманова, академік Віктор Андрущенко, проректор з міжнародних зв’язків, професор Володимир Лавриненко та декани факультетів, зокрема філософської освіти і науки – Іван Дробот, політології і права – Богдан Андрусишин, історичної освіти – Олександр Сушко, а також начальник відділу міжнародного співробітництва та євроінтеграції Тетяна Матусевич зустрілися з іноземною делегацією і підписали договір про співпрацю. Тож сподіваємося, що усі заплановані ідеї та проекти нам вдасться реалізувати разом!

Прес-служба університету

   

Contacts

Address: 
9, Pyrogova st.
01601, Kyiv
Ukraine
Reception Phone: 
(+38 044) 234-11-08
   

Admission for foreigners

Address: Room 243 (Foreign students department),
9, Pyrogova st., 01601 Kyiv, Ukraine
 
Monday-Friday, 9.00-13.00, 14.00-17.00
 
Tel.: (+38 044) 239-30-86