Who is online?  

We have 228 guests and no members online

   

Sikorsky Challenge  

   

SCEGES  

plakat

   

Пошук у Google  

   

    peremohaКонкурс студентських наукових робіт та студентські олімпіади всеукраїнського рівня тривають, і студенти НПУ імені М.П.Драгоманова продовжують виборювати перемоги. Цього разу вітаємо:

   Миколу Мороза, студента 3-го курсу-переможця (диплом І ступеня) ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук в галузі «Математичні науки», що проходив 30-31 березня 2017 р. серед класичних, педагогічних та технічних вищих навчальних закладів України на базі Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського.

 

Тема наукової роботи: «Розклади чисел в знакопочережені ряди Остроградського-Серпінського-Пірса та знакододатні ряди Енгеля і зв’язки між ними». Вітаємо і наукового керівника – доктора фізико-математичних наук, професора, декана фізико-математичного факультету Миколу Вікторовича Працьовитого.

Moroz

    Наталію Односум, студентку 4-го курсу  факультету іноземної філології, яка посіла III місце у II турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних і гуманітарних наук у галузі «Слов’янські мови та літератури (у т.ч. російська мова та література)», що проходив у кінці березня на базі Запорізького національного університету. Тема наукової роботи: «Трансформация жанрового канона духовной автобиографии в повести Андрея Белого „Котик Летаев”». Вітаємо також і наукового керівника доктора філологічних наук, професора кафедри російської та зарубіжної літератури Тетяну Анатоліївну Пахарєву.

Odnosum

     Лесю Морозовську, студентку 5-го курсу факультету іноземної філології, яка посіла III місце у  II турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних і гуманітарних наук у галузі «Романо-германські мови і літератури», що проходив 6-7 квітня 2017 р. на базі Херсонського державного університету. Тема наукової роботи: «Авторська атрибуція художніх текстів У. Шекспіра». Вітаємо і наукового керівника – доктора філологічних наук, професора Аллу Корольову.

Morozovska

      Марину Єгупову, студентку 4-го курсу факультету природничо-географічної освіти та екології, яка виборола І місце серед учасників педагогічних університетів у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з географії, що проходила 4-7 квітня 2017 року на базі Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Jegupova

     Володимира Іванського,  студента 3-го курсу факультету природничо-географічної освіти та екології, який здобув ІІ місце серед учасників педагогічних університетів у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з хімії, що проходила 5-8 квітня 2017 року на базі Львівського національного університету імені Івана Франка.

Ivanskyi

      Бажаємо нашим молодим талановитим науковцям нових здобутків і перемог!

Прес-служба університету

   

Contacts

Address: 
9, Pyrogova st.
01601, Kyiv
Ukraine
Reception Phone: 
(+38 044) 234-11-08
   

Admission for foreigners

Address: Room 243 (Foreign students department),
9, Pyrogova st., 01601 Kyiv, Ukraine
 
Monday-Friday, 9.00-13.00, 14.00-17.00
 
Tel.: (+38 044) 239-30-86