Who is online?  

We have 204 guests and no members online

Sikorsky Challenge  

SCEGES  

plakat

Пошук у Google  

Портал НПУ Драгоманова стає гіршим! І це факт.

• imekc
  • Topic Author
  • Visitor
  • Visitor
17 years 2 weeks ago #555 by imekc
Не потрібно далеко ходити, достатньо поглянути на шапку сайту - це ж просто пародія, це наче якийсь американьский 12-13 підліток, бавлячись, створив свій перший веб-сайт у житті, це що хтось вчиться працювати з програмою Word :) Сміхолюдники! Найміть людей, якщо сякий-такий середній сайтик збацати не можете. Все роблять через... Риба гниє з голови. Ясно з кого потрібно спитати за такий \"якісний\" веб-портал. Який нецікавий студентам, адже про них тут майже не йдеться. Суцільне хизування керівництва Вузу самими собою. Якісь наукові конференції, звіти, нудні наради...Та хіба це потрібно висвітлювати на сайті флагмана пед. освіти? Нема слів. Далі буде...

Please Log in to join the conversation.

• Логинъ
  • Visitor
  • Visitor
17 years 2 weeks ago #556 by Логинъ
А що, було колись те золоте врем\"я, коли він був у ліпшому стані, ніж тепер?:blink:

Ну ти, дядьку, даєш!:laugh: Усім дісталося - від дизайнерів-халтурщиків починаючи)

Не стільки хизування, як на мене, як демонстрація: от, мовляв, працюємо!!!
ну чого, вірю...:) не кричіть тільки, бога ради! Класичний сайт бюрократичної установи. Досить пристойний, як на казёнщину:)

• Самі знаєте хто
  • Visitor
  • Visitor
17 years 2 weeks ago #559 by Самі знаєте хто
2 imekc
Товаришу, вам от нецікаві \"Якісь наукові конференції, звіти, нудні наради\". А що ви хочете? Що вам потрібно? Ви новачок, а ми тут на форумі тусуємося від його народження і ніяк не придумаємо, що би ми хотіли тут бачити. І подібні до вашої теми вже навіть з\"являлися...
А ви от зробіть неофіційний сайт, і не у Ворді, а в Dreamweaver'і, наповніть його і тоді поговоримо. Згода? Інакше який сенс з вашої критики?
Отже, якщо ви за тиждень не зробите неофіційний портал, я вважатиму, що ви несерйозна людина. :dry:

• ImMmI
  • Visitor
  • Visitor
17 years 2 weeks ago #579 by ImMmI
Нормальний сайт, правда могло бути й гірше....

• Shtefan
  • Visitor
  • Visitor
16 years 11 months ago #680 by Shtefan
Самі знаєте хто писав(ла):

2 imekc
Товаришу, вам от нецікаві \"Якісь наукові конференції, звіти, нудні наради\". А що ви хочете? Що вам потрібно? Ви новачок, а ми тут на форумі тусуємося від його народження і ніяк не придумаємо, що би ми хотіли тут бачити. І подібні до вашої теми вже навіть з\"являлися...
А ви от зробіть неофіційний сайт, і не у Ворді, а в Dreamweaver'і, наповніть його і тоді поговоримо. Згода? Інакше який сенс з вашої критики?
Отже, якщо ви за тиждень не зробите неофіційний портал, я вважатиму, що ви несерйозна людина. :dry:

Хочеш сказати що портал Драгоманова зроблений на Dreamweaver'і... не сміши... хто ж тоді цого робив???
Я такий портал за 10 хв. зроблю... (тему готову переробили і думаєте, що самі розумні. Зробіть хоч щось своїми руками).
А критика в вашу сторону виправдана... Шапка на порталі і справді паскудна,( попрацюйте в Photoshop`i, розберіться прикольна программа, багато можливостей :))
Та й Dreamweaver ви не знаєте - я от 1 рік в ньому працюю... і він мене не перестає дивувати, особливо 8 версія.

• Самі знаєте хто
  • Visitor
  • Visitor
16 years 11 months ago #681 by Самі знаєте хто
Shtefan писав(ла):

Я такий портал за 10 хв. зроблю...

Базікати - нє мєшкі ворочать. Візьми й зроби, якщо кажеш, що вмієш. :angry:<br><br>Зміст поста відредагований: Самі знаєте хто, у: 14.01.2008 09:52

Time to create page: 0.142 seconds