Who is online?  

We have 284 guests and no members online

Sikorsky Challenge  

SCEGES  

plakat

Пошук у Google  

Портал НПУ Драгоманова стає гіршим! І це факт.

• Shtefan
  • Visitor
  • Visitor
18 years 2 weeks ago #682 by Shtefan
Самі знаєте хто писав(ла):

Shtefan писав(ла):

Я такий портал за 10 хв. зроблю...

Базікати - нє мєшкі ворочать. Візьми й зроби, якщо кажеш, що вмієш. :angry:<br><br>Зміст поста відредагований: Самі знаєте хто, у: 14.01.2008 09:52

Робити мені більше нема чого, тільки безнадійні проекти створювати.
А на моє питання не відповіли... хто робив портал Драгоманова і в якому редакторі????
На це питання відповісте правильно - буду важати дуже розумною людиною.

Моя робота коштує не дешево і не дорого, але ви відбиваючись від нашої критики, критики простих веб-майстрів, так банально,що вже смішно стає...

Дайте, будь ласка, відповідь на одвічне питання: Хто робив портал Драгоманова??? Яко детальніше, то опишіть технології які використовувались(SSI,PHP,Perl,MySQL чи може щось інше...).
Дякую.

Please Log in to join the conversation.

• Логинъ
  • Visitor
  • Visitor
18 years 2 weeks ago #683 by Логинъ
Shtefan wrote:

Shtefan писав(ла):

Базікати - нє мєшкі ворочать. Візьми й зроби, якщо кажеш, що вмієш. :angry:<br><br>Зміст поста відредагований: Самі знаєте хто, у: 14.01.2008 09:52

А на моє питання не відповіли... хто робив портал Драгоманова і в якому редакторі????

Моя робота коштує не дешево і не дорого, але ви відбиваючись від нашої критики, критики простих веб-майстрів, так банально,що вже смішно стає...

Дайте, будь ласка, відповідь на одвічне питання: Хто робив портал Драгоманова??? Яко детальніше, то опишіть технології які використовувались(SSI,PHP,Perl,MySQL чи може щось інше...).
Дякую.

1. Тутечки про ПРОЕКТИ ніхто нічого не говрить. Мається на увазі просто якісна графічна форма.
2. Твоє питання, власне, кому? Тут, якщо ти не помітив, куточка адміністратора немає, лічок теж. \"На глаз\" я особисто сказати не можу.
3. Дякую за ласку, але якось обійдуся.
4. Що за протиставлення \"ми - ви\"??? Ми тут всі рівні, ніхто жопу адмінові не лиже. І взалагі - давайте не узагальнювати і не ховатися за отим \"МИ\"! Конструктивні критики)))
5. Це не одвічне питання. Хоча кому як. Якщо так вже воно вас мучить - в центральному корпусі підкажуть, до кого звернутися алчущим.
;)

• Shtefan
  • Visitor
  • Visitor
18 years 2 weeks ago #684 by Shtefan
Логинъ писав(ла):

Shtefan wrote:

Shtefan писав(ла):

Дякую.

1. Тутечки про ПРОЕКТИ ніхто нічого не говрить. Мається на увазі просто якісна графічна форма.
2. Твоє питання, власне, кому? Тут, якщо ти не помітив, куточка адміністратора немає, лічок теж. \"На глаз\" я особисто сказати не можу.
3. Дякую за ласку, але якось обійдуся.
4. Що за протиставлення \"ми - ви\"??? Ми тут всі рівні, ніхто жопу адмінові не лиже. І взалагі - давайте не узагальнювати і не ховатися за отим \"МИ\"! Конструктивні критики)))
5. Це не одвічне питання. Хоча кому як. Якщо так вже воно вас мучить - в центральному корпусі підкажуть, до кого звернутися алчущим.
;)

Я так зрозумів відпоівді я не дочекаюся...)))
Куточок адміністратора??? - А це що по вашому за розділ \"Пропозиції ы побажання\" (не називати ж цей розділ \"Скарги і матюки\").

Портал - це є проект, над якиим повинні працювати, а не валяти дурня, слідкувати за кожним розділом...

Посилати в центральний мене не потрібно... я хочу почути відповідь від адміністратора, відповідь на питання одвічне* (на яке не можна дати відповідь). Але хоча б спробувати можна...

• Shtefan
  • Visitor
  • Visitor
18 years 2 weeks ago #685 by Shtefan

Shtefan писав(ла):

Хочеться зробити,але часу мало....
Треба розробити структуру порталу, його тематику... знайти кошти на утримання сервера.
Команду зібрати... Я над цим працюю...<br><br>Зміст поста відредагований: Shtefan, у: 15.01.2008 14:13

• Самі знаєте хто
  • Visitor
  • Visitor
18 years 2 weeks ago #686 by Самі знаєте хто
2 Shtefan

Йух - це протилежна сторона сєвєра, півночі.<br><br>Зміст поста відредагований: Самі знаєте хто, у: 16.01.2008 09:28
Attachments:

• Shtefan
  • Visitor
  • Visitor
18 years 2 weeks ago #687 by Shtefan

2 Shtefan

Йух - це протилежна сторона сєвєра, півночі.&lt;br&gt;&lt;br&gt;Зміст поста відредагований: Самі знаєте хто, у: 16.01.2008 09:28

Це не відповідь на питання...
І не треба соромитися свого лексикону... ПРЯМО СКАЖИ - може тобі стане краще...
Звертаюся до адміністратора:
Можете сказати хто зробив цей портал, коротко описати на якому софті, які технологіїї використовувалися... щоб не провокувати деяких користувачів, виражати свої думки в такій поганій (дійсно образливій) формі.

Time to create page: 0.223 seconds