Who is online?  

We have 227 guests and no members online

   

Sikorsky Challenge  

   

SCEGES  

plakat

   

Пошук у Google  

   

vub zast 1      В університеті стартувала передвиборча агітація кандидатів у ректори вишу. Як повідомляє оргкомітет, статус кандидатів на посаду очільника НПУ імені М. П. Драгоманова отримали троє осіб – Віктор Андрущенко, Ольга Олійник та Людмила Пундик. Наразі кожен із кандидатів має продемонструвати свою передвиборчу програму та ознайомити з потенційними перспективами розвитку університету (у разі їх обрання) своїм виборцям – колективу університету: студентам, викладачам та співробітникам НПУ. Зустрічі з ними будуть відбуватися згідно графіку, опублікованого на сайті раніше.

     24 жовтня у Блакитній залі університету відбулась зустріч одного з кандидатів – Віктора Андрущенка, який повідав аудиторії власне бачення стратегій розвитку вишу. «Наш університет має готувати такого вчителя, який підготує нове покоління патріотів, молодь, яка візьме на себе відповідальність за долю нашої країни!.. Ми зобов’язані залишатися кращим педагогічним університетом держави», – такими словами розпочав свою промову Віктор Петрович.

Vub 2

      В. Андрущенко окреслив стратегічний план роботи, серед якого пріоритетними напрямками визнав збереження лідерського статусу університету серед педагогічних вишів України та посилення міжнародної діяльності і співпраці з іншими навчальними закладами світу, розширення мережі міжнародних контактів, науковий – сприяння розвитку студентської науки та творчості, підтримка наукових розробок молодих науковців, освітній –гарантія сучасних стандартів якості наданих університетом освітніх послуг та постійне їх покращення завдяки впровадженню нових курсів, оновлення змісту освітніх програм, застосування новітніх педагогічних технологій, господарчий – збереження та розширення мережі навчальних корпусів, гуртожитків та баз оздоровлення університету, проте найголовніше – забезпечення атмосфери довіри і творчості в колективі, захист та підтримка студентського та професорсько-викладацького колективу НПУ імені М. П. Драгоманова, сприяння всебічному розвитку студентства.  Були визначені також і ділянки в роботі, які наразі потребують удосконалення, серед таких – утримання корпусів при зростанні тарифів, облаштування бази оздоровлення «Берізка», працевлаштування студентів, розширення самостійності студентів  і вибору власної траєкторії навчання, академічна мобільність студентів та деякі ін.

    Нагадуємо, що 1 листопада відбудуться вибори ректора НПУ імені М.П. Драгоманова. Запрошуємо реалізувати своє право голосу, висловити своє волевиявлення та обрати очільника Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова, який укріплюватиме його позиції в українському і світовому освітньому та науковому просторі.  

Прес-служба університету

   

Contacts

Address: 
9, Pyrogova st.
01601, Kyiv
Ukraine
Reception Phone: 
(+38 044) 234-11-08
   

Admission for foreigners

Address: Room 243 (Foreign students department),
9, Pyrogova st., 01601 Kyiv, Ukraine
 
Monday-Friday, 9.00-13.00, 14.00-17.00
 
Tel.: (+38 044) 239-30-86