Who is online?  

We have 279 guests and no members online

   

Sikorsky Challenge  

   

SCEGES  

plakat

   

Пошук у Google  

   

smart zast   19 жовтня 2017 року ввійде в історію фізико-математичного факультету як день «Відкриття віртуального навчального середовища фізико-математичного факультету».

   «Треба розпочинати готувати нового вчителя вже у педагогічному університеті: створювати такі умови навчання у виші, призвичаївшись до яких, випускник не зможе навчати дітей за старими технологіями у новій школі – місці своєї першої роботи», – так вважає ректор НПУ імені М. П. Драгоманова Віктор Андрущенко, керівник загальноуніверситетського проекту «Електронна педагогіка», у рамках якого і відбувся захід.

     Серед учасників заходу – студенти 1 та 2 курсів математичних спеціальностей, які визначені у цьому проекті пілотними. Студенти отримали інформацію про доступ до електронних курсів, виготовлених викладачами, які ведуть навчання на цих курсах. Викладачі-автори електронних курсів презентували свої навчальні матеріали. Наживо (в режимі on-line) було продемонстровано віртуальне навчальне середовище, яке працює на сайті факультету www.fmf.npu.edu.ua

smart 1

    Проте цьому передувала  велика підготовча робота, проведена на фізико-математичному факультеті у вересні-жовтні цього року. Було організовано виготовлення нових навчальних курсів у оболонці Moodle, центром цифрових технологій навчання НПУ імені М.П.Драгоманова проводились щотижневі тренінги для викладачів і співробітників фізико-математичного факультету, розроблено і вставлено програмне забезпечення власного виробництва на сайті факультету (розробники – Роман Коваль і Ілля Олексієнко). Велику допомогу в організаційній роботі здійснювало керівництво факультету на чолі з деканом Миколою Працьовитим та його заступником ОксаноюТребенко.

smart 2   Окрему вдячність висловив проректор з дистанційної освіти та інноваційних технологій навчання Анатолій Кудін викладачам, які підготували 26 навчальних електронних  курсів. Відзначено кваліфіковану роботу модератора системи Moodle фізико-математичного факультету Гаврилюка Михайла.

smart 3    Зазначимо, що це вже 7 факультет в університеті, де студенти денної форми навчання можуть навчатись 24 години 7 днів на тиждень з допомогою сучасного цифрового навчально-методичного забезпечення і смартфонів. Отож йдемо у ногу з інформаційними технологіями світу! Хоча найкращу оцінку таким змінам дали студенти, висловивши власну думку в кулуарах університету: «А навчатись в НПУ таки справді круто!»

Прес-служба університету

   

Contacts

Address: 
9, Pyrogova st.
01601, Kyiv
Ukraine
Reception Phone: 
(+38 044) 234-11-08
   

Admission for foreigners

Address: Room 243 (Foreign students department),
9, Pyrogova st., 01601 Kyiv, Ukraine
 
Monday-Friday, 9.00-13.00, 14.00-17.00
 
Tel.: (+38 044) 239-30-86