Who is online?  

We have 97 guests and no members online

   

Sikorsky Challenge  

   

SCEGES  

plakat

   

Пошук у Google  

   

doc zast    18 вересня 2017 року стало ще однією важливою пам’ятною сторінкою в історії університету.  Цього дня Драгоманівський університет прийняв у свою родину нового видатного вченого і громадського діяча, лауреата Нобелівської премії з фізіології і медицини 2008 року Харольда цур Хаузена. Він є почесним професором і директором Центру вивчення ракових захворювань у  Гейдельберзі (Німеччина). Довгий час він працював у Сполучених Штатах Америки; відомий в університетах Європи і світу.

      

doc 1   Мантію та диплом почесного доктора вченому вручив на урочистому засіданні Вченої ради університету ректор, академік НАПН України  Віктор Андрущенко.

doc 2    Зазначивши у вступному слові, що входження професора Хайзена до Драгоманівської родини сприятиме руху університету до Європи, підвищенню якості освіти і наукових досліджень, встановленню партнерських стосунків з університетами Європи і світу, а головне – слугуватиме яскравим прикладом для студентів того, як треба навчатись і працювати на благо людини і людства.

   doc 4    Виступаючи з промовою, новоспечений почесний доктор НПУ імені М. П. Драгоманова подякував та висловив сподівання, що ця подія відкриє нові шляхи для співпраці у майбутньому зі студентами та викладачами нашого вишу.

doc 6    Привітав з новим званням Нобелівського лауреата президент Малої академії наук Станіслав Довгий, побажавши сили, здоров’я та натхнення для майбутньої наукової співпраці.

  doc 5    Національний педагогічний університет імені М. П. Драгоманова як лідер педагогічної освіти в Україні забезпечує високоякісну освіту, має вагомі наукові здобутки, розгорнуте міжнародне академічне співробітництво, функціонування науково-педагогічних шкіл, авторитет яких сягає не лише вітчизняного, але й європейського простору освіти.  А від цього дня наша родина збагатилась новим інтелектом, новийм науковим досвідом, новою видатною особистістю – лауреатом Нобелівської премії Харольдом цур Хаузеном.

doc 7

Прес-служба університету

   

   

Contacts

Address: 
9, Pyrogova st.
01601, Kyiv
Ukraine
Reception Phone: 
(+38 044) 234-11-08
   

Admission for foreigners

Address: Room 243 (Foreign students department),
9, Pyrogova st., 01601 Kyiv, Ukraine
 
Monday-Friday, 9.00-13.00, 14.00-17.00
 
Tel.: (+38 044) 239-30-86