Who is online?  

We have 215 guests and no members online

   

Sikorsky Challenge  

   

SCEGES  

plakat

   

Пошук у Google  

   

brazil zast    4 вересня 2017 року ректор університету Віктор Андрущенко разом з проректором з міжнародних зв’язків Володимиром Лавріненком та проректором з дистанційної освіти та інноваційних технологій навчання Анатолієм Кудіним прийняли президента Україно-Бразильської Центральної Репрезентації Вітторіо Соротюка, який висловив слова вдячності Національному педагогічному університету імені М.П.Драгоманова за 5-річну освітню діяльність на території Бразилії для представників української діаспори. 

      Крім того, він зазначив, що в Бразилії офіційно визнають драгоманівські сертифікати, а українська мова у цій португаломовній країні сприймається тепер як друга іноземна.

brazil 1     НПУ імені М.П.Драгоманова уже відкрив на території далекої Бразилії центри дистанційного навчання української мови у містах Курітіба, Прудентополіс та Іраті. З 18 березня 2017 року запрацювали навчальні центри у містах Курітіба-Супрас, Каскавел, Ріо Азул, Ріо-Гранде-до-Сул. А сьогодні відкриваємо їх ще у трьох містах: Мафра, Папандува та Боа-Вентура-де-Сао-Роке. Тож у Бразилії чисельність центрів системи дистанційного навчання НПУ імені М.П.Драгоманова зростає до 10! Дізнавшись про «україномовну експансію» нашого вишу в Південній Америці, керівництво української діаспори з Аргентини виявило бажання співпрацювати з НПУ і відкрити закордонні навчальні центри й у них. «Україномовна експансія у світі» - була і буде одним зі стратегічних напрямків діяльності нашого вишу», - відзначив ректор Віктор Андрущенко.

  Онлайн-курси з викладання української мови забезпечує кафедра інноваційних технологій викладання загальноосвітніх дисциплін, а заняття ведуть викладачі кафедр факультету української філології та літературної творчості імені Андрія Малишка (декан – проф. Анатолій Висоцький).

brazil 2

     У рамках візиту була пролонгована міжнародна угода про академічну співпрацю між НПУ імені М. П. Драгоманова і Федеральним університетом УНІЦЕНТРО (Бразилія, штат Парана). У її рамках планується відкриття в бразильському університеті бакалаврської спеціалізації «Українська філологія», де частину дисциплін читатимуть викладачі нашого факультету української філології завдяки засобам інтернет-зв’язку, а інформаційне і технічне забезпечення здійснюватиме Центр цифрових технологій університету.

Прес-служба університету

   

Contacts

Address: 
9, Pyrogova st.
01601, Kyiv
Ukraine
Reception Phone: 
(+38 044) 234-11-08
   

Admission for foreigners

Address: Room 243 (Foreign students department),
9, Pyrogova st., 01601 Kyiv, Ukraine
 
Monday-Friday, 9.00-13.00, 14.00-17.00
 
Tel.: (+38 044) 239-30-86