Who is online?  

We have 162 guests and no members online

   

Sikorsky Challenge  

   

SCEGES  

plakat

   

Пошук у Google  

   

    posvata zast У перший вересневий день у драгоманівців відбулась посвята у першокурсники та відзначення початку нового навчального року. Зі сцени актових зал різних корпусів драгоманівського вишу лунали привітання від адміністрації університету, деканів, батьків та викладачів, а мистецькі номери додавали шарму, чарівності та урочистості заходу.

       

  З Днем знань привітав ректор університету, професор Віктор Андрущенко усіх студентів, викладачів та співробітників НПУ. Звернувся він із теплими словами і до першокурсників: «Ви вступили до педагогічного університету, а отже обрали професію найкращу в державі. А якщо обрана професія співпадає з покликанням, тоді людина стає високою, поважною, вічною. Скільки б років нам не відвела доля, ми завжди будемо пам’ятати свого вчителя. Ми знаємо: який вчитель, такий і учень, який учень, така й держава, яка держава, така й нація, таке і суспільство. Ваша Alma Mater відтепер – Національний педагогічний університеті імені М. П. Драгоманова. Наш університет має когорту педагогів, які забезпечать вам якісну фахову підготовку, а від вас необхідно лише бажання і трохи прикладених зусиль до нього. Ви успішно склали тести ЗНО, пройшли відбіркові комісії і від сьогодні почнете своє навчання. Тож здобувайте фахові знання, вивчайте іноземні мови, займайтесь спортом, беріть участь у мистецьких заходах».

   Декани кожного з факультетів також схвильовано висловлювали щирі слова привітань, вкладаючи у них свої найкращі побажання та віру, що кожен з першокурсників не змарнує свої найкращі студентські роки, а здобуде за цей період знання, вміння, досвід, реалізує свої таланти та можливості.

  Аудиторію заворожували дивовижним оперним співом, смішили гуморесками, запалювали танцями. Відчуття радісної й урочистої атмосфери витало у повітрі, створюючи першокурсникам перші яскраві враження від студентського життя.

   Завершився захід традиційним ритуалом передачі першокурсникам Ключа Знань та Студентського квитка. Тож в щасливу дорогу, дорогі наші першокурсники. У вас почалася нова захоплююча подорож, а це завжди цікаві знайомства та нові  емоції. Щасти вам!

Прес-служба університету

   

Contacts

Address: 
9, Pyrogova st.
01601, Kyiv
Ukraine
Reception Phone: 
(+38 044) 234-11-08
   

Admission for foreigners

Address: Room 243 (Foreign students department),
9, Pyrogova st., 01601 Kyiv, Ukraine
 
Monday-Friday, 9.00-13.00, 14.00-17.00
 
Tel.: (+38 044) 239-30-86