Who is online?  

We have 239 guests and no members online

   

Sikorsky Challenge  

   

SCEGES  

plakat

   

Пошук у Google  

   

bil 1  На запрошення ректора Білоруського педагогічного університету імені Максима Танка прочитати цикл лекцій з інформатизації навчального процесу в Національному педагогічному університеті імені М.П.Драгоманова до білоруського вишу відбула делегація професорів нашого університету у складі проректора з дистанційної освіти та інноваційних технологій навчання, доктора фізико-математичних наук Анатолія Петровича Кудіна та декана факультету фізичного виховання і спорту, доктора педагогічних наук Олексія Валерійовича Тимошенка. Візит відбувався у рамках міжнародного договору між українським і білоруським університетами.

bil 2   Професор О. Тимошенко прочитав лекцію «Информатизация учебного процесса на факультете физического воспитания НПУ имени М.П.Драгоманова» для керівницва і викладачів факультету фізичного виховання БДПУ імені Максима Танка.  

bil 3

   Лекція викликала значне зацікавлення, відзначившись оригінальністю та технічним рівнем розв’язання педагогічних завдань, які стоять перед факультетами, що формують майбутніх тренерів спорту (переглянути лекцію можна за посиланням>>>)

bil 4     Професор А. Кудін прочитав 3 лекції:  для студентів фізико-математичного факультету – «Урок физики в сетевом классе» (переглянути лекцію можна за посиланням>>>), для керівників навчально-методичних підрозділів університету – «Комплексная информатизация учебного процесса в НПУ имени М.П.Драгоманова» і для викладачів університету – «Виртуальный университет: учебный контент и технологии обучения».

bil 5   Лектор поділився практичним досвідом реалізації в університеті проекту «Електронна педагогіка». Були продемонстровані результати комплексної інформатизації навчального процесу на прикладі 6 факультетів, програмні продукти власної розробки. Відбулось жваве обговорення найбільш проблемних питань, шляхів і засобів їх вирішення. Про реакцію і оцінку прочитаних лекцій від білоруських колег можна дізнатись на сайті БГПУ.

bil 6   За дорученням ректора НПУ імені М. П. Драгоманова, професора В. Андрущенка, делегація відвідала і поклала квіти на могилу великого друга нашого університету, колишнього ректора БДПУ імені Максима Танка, професора П. Кухарчика.

  До програми візиту був включений (за пропозицією української сторони) міжнародний матч з пляжного волейболу «Україна-Білорусь». За українську команду виступали наші професори, які привезли до Києва перемогу. Гру також можна переглянути за посиланням>>> 

Прес-служба університету

   

Contacts

Address: 
9, Pyrogova st.
01601, Kyiv
Ukraine
Reception Phone: 
(+38 044) 234-11-08
   

Admission for foreigners

Address: Room 243 (Foreign students department),
9, Pyrogova st., 01601 Kyiv, Ukraine
 
Monday-Friday, 9.00-13.00, 14.00-17.00
 
Tel.: (+38 044) 239-30-86