Who is online?  

We have 170 guests and no members online

   

Sikorsky Challenge  

   

SCEGES  

plakat

   

Пошук у Google  

   

kipr zast     25-28 травня 2017 року делегація університету у складі: Віктора Андрущенка – ректора університету (керівник делегації), Володимира Лавриненка – проректора з міжнародних зв’язків та Лесі Панченко – вченого секретаря, відвідала Європейський університет Кіпру.

        

 

 

kipr 1    Європейський університет Кіпру (European University Cyprus) розміщений у його столиці Накосії, місті, яке справедливо вважається центром економічного, політичного і культурного життя держави. Вражає глибока  історія міста, наявність низки історичних пам’яток, а також сучасних офісів, торгівельних та розважальних  центрів, магазинів, ресторанів, кав’ярень тощо.  

     Університет було засновано у 1961 році, спочатку у вигляді коледжу, а з 2007 року – як університету. Він швидко набув популярності та  здобув високе міжнародне визнання. Серед інших вирізняється різноманітними науково-дослідницькими і навчальними програми, потужною матеріальною базою, міжнародною академічною  мобільністю викладачів і студентів, високою відповідальністю за якість освіти. Студенти університету отримують не тільки ґрунтовні знання, але й безцінний моральний досвід.

kipr 4

      Провідними спеціальностями, за якими університет готує фахівців найвищої кваліфікації, є: бізнес економіка, банківська справа, управління бізнесом, туризм, маркетинг, менеджмент і лідерство, інформатика, спортивний менеджмент, інформаційні системи, громадянська та екологічна інженерія, сестринська справа, біомедицина, психологія, англійська мова та література тощо.

    Університет отримав високу оцінку Європейської комісії – статус ЕСТS (європейська кредитно-трансферна і накопичувальна система).

kipr 2

    Під час візиту члени делегації ознайомилися з досвідом навчально-виховної та наукової роботи Європейського університету, про який розповідали Костас Гоуламос (ректор університету), Андреас Мейкріс (проректор з навчальної роботи), Андреас Ефстатіу (проректор з зовнішніх зв'язків), Марина Олександру (директор з маркетингу і комунікації), Крістофорос Хаджакіпряну (генеральний директор університету), Луція Нарді (керівник приймальної комісії), Костас Папакостатіноу (директор з інформаційних систем і операцій).

   Був підписаний Меморандум про взаєморозуміння між Європейським університетом Кіпру (EUC) та Національним  педагогічним університетом імені М. П. Драгоманова. В церемонії підписання Меморандуму взяв участь Надзвичайний і Повноважний  Посол України в Республіці Кіпр Борис Іванович Гуменюк. Меморандум передбачає спільну широкоформатну академічну співпрацю, зокрема, в аспекті академічної мобільності (обміну викладачами та студентами), розвитку інформаційних технологій та дистанційного навчання, проведення спільних наукових форумів, участі у Програмах міжнародних фондів та грантів.

Інформаційна довідка. Республіка Кіпр — острів на на сході Середземного моря, яка сьогодні є одним із найпопулярніших туристичних напрямків Середземномор'я, а також членом Європейського Союзу. Офіційно територія Республіки Кіпр містить 98 % території острова Кіпр, решту 2 % займають британські військові бази Акротирі і Декелія, а також прилеглі острови Айос-Георгіос, Єронісос, Глукіотісса, Кіла, Кієдес, Корділія і Мазак. Після 1974 року острів розділений на дві частини, 60 % контролюється владою Республіки Кіпр (в основному, населена греками), інша частина – Турецькою Республікою Північного Кіпру (населена турками). 

kipr 3

Ректорат університету

   

Contacts

Address: 
9, Pyrogova st.
01601, Kyiv
Ukraine
Reception Phone: 
(+38 044) 234-11-08
   

Admission for foreigners

Address: Room 243 (Foreign students department),
9, Pyrogova st., 01601 Kyiv, Ukraine
 
Monday-Friday, 9.00-13.00, 14.00-17.00
 
Tel.: (+38 044) 239-30-86