Who is online?  

We have 195 guests and no members online

   

Sikorsky Challenge  

   

SCEGES  

plakat

   

Пошук у Google  

   

synevyr   10-го квітня 2017 р. у Національному педагогічному університеті імені М.П. Драгоманова відбулась нарада, де був обговорений стан підготовки університетських таборів відпочинку до нового сезону. Окрему увагу було приділено науково-навчальній базі НПУ «Синевир», директор якої прозвітував про повну готовність до зустрічі з відпочивальниками у новому сезоні.  

  Відпочинок на базі «Синевир» з кожним роком стає все більш популярним серед драгомановців. Завдяки активній роботі сайту, а головне позитивним відгукам відпочивальників, кількість охочих відвідати цю університетську перлину постійно збільшується.

    Затишні кімнати, унікальна еко-територія, смачні обіди, вигоди, вулик-лежанка, чан з мінеральною водою… Обираючи відпочинок на університетській базі «Синевир», відпочивальник занурюється в повноцінну закарпатську рекреацію. Розвиток університетської бази відпочинку в Закарпатті став можливим завдяки наполегливій роботі ініціативної групи, зокрема, активній допомозі ректора університету професора В.П. Андрущенка. Велику роль відіграє і своєчасне вирішення організаційно-господарських питань, чому сприяє ефективна робота помічника ректора Є. В. Біденка. Вірними друзями, що входять до команди та підтримують університетський колектив у цій діяльності, є директор Національного природного парку "Синевир" М. Ю. Дербак та голова Міжгірської РДА В. І. Худинець.

  Варто позитивно відзначити і роботу директора бази А. Ю. Дербака, який завжди знайде час, щоб приділити увагу кожному гостю. Активну участь у розбудові бази беруть також студенти та викладачі факультету філософської освіти і науки, які під керівництвом професора І. І. Дробота та старшого викладача кафедри дизайну та реклами Н. К. Бут створили унікальний проект ландшафтної території. 

Сергій Русаков

   

Contacts

Address: 
9, Pyrogova st.
01601, Kyiv
Ukraine
Reception Phone: 
(+38 044) 234-11-08
   

Admission for foreigners

Address: Room 243 (Foreign students department),
9, Pyrogova st., 01601 Kyiv, Ukraine
 
Monday-Friday, 9.00-13.00, 14.00-17.00
 
Tel.: (+38 044) 239-30-86