Who is online?  

We have 146 guests and no members online

   

Sikorsky Challenge  

   

SCEGES  

plakat

   

Пошук у Google  

   

kybok zastavka    Щорічний матч з міні-футболу за Кубок ректора вже давно став традиційним в НПУ імені М.П.Драгоманова. Цього року у фінальному змаганні, що проходило 5 квітня у Спортивному комплексі університету, зустрілися команди факультетів: соціально-психологічних наук і управління (відповідальний тренер Алла Недільська) та екології, економіки і права (відповідальний тренер Геннадій Кротов).

  Свято відкрив ректор НПУ імені М. П. Драгоманова, член-кореспондент НАН України, академік НАПН України, доктор філософських наук, професор Віктор Андрущенко, який побажав учасникам здоров’я, чесної та безкомпромісної гри й успіхів у навчально-виховній діяльності.

    Віце-президент Всеукраїнської футбольної асоціації студентів України, президент Футбольної асоціації студентів м. Києва Вадим Мисюра нагородив очільника нашого вишу почесним дипломом та побажав успіхів футболістам університету.

kybok 1

   Привітав учасників Кубку ректора з міні-футболу і президент Фан-клубу «Динамо» (м. Київ) Сергій Михайленко.

kybok 2

   Захід відвідали заслужений майстер спорту СРСР, олімпійський чемпіон, заслужений тренер України, спортивний директор ФК Динамо-Київ, завідувач кафедри футболу НПУ імені М. П. Драгоманова, доцент Олексій Михайліченко, начальник Київської міської філії з фізичної культури і спорту МОН України доцент Сергій Бобровник, перший віце-президент федерації футболу м. Києва Віктор Старовойт та декани факультетів: соціально психологічних наук та управління – професор Володимир Євтух, фізичного виховання та спорту – професор Олексій Тимошенко, філософської освіти і науки – професор Іван Дробот,  а також голова студентського профкому доцент Станіслав Цибін та директор Центру студентського спорту доцент Микола Тимчик.

kybok 3

   Результат матчу – 7:2, і перемогу здобула команда факультету екології, економіки і права. Вітаємо переможців та бажаємо нових звершень не тільки в спорті, але і в житті!

Прес-секретар університету

   

Contacts

Address: 
9, Pyrogova st.
01601, Kyiv
Ukraine
Reception Phone: 
(+38 044) 234-11-08
   

Admission for foreigners

Address: Room 243 (Foreign students department),
9, Pyrogova st., 01601 Kyiv, Ukraine
 
Monday-Friday, 9.00-13.00, 14.00-17.00
 
Tel.: (+38 044) 239-30-86