Who is online?  

We have 227 guests and no members online

   

Sikorsky Challenge  

   

SCEGES  

plakat

   

Пошук у Google  

   

rector gran pri   16 – 18 березня 2017 року в Київському Палаці дітей та юнацтва проходили Восьма міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти» та П’ята міжнародна виставка освіти за кордоном «World Edu», організовані компанією «Виставковий Світ» за підтримки та участі Міністерства освіти і науки України та Національної академії педагогічних наук України. Різні освітні заклади мали можливість продемонструвати свій потенціал, обмінятися досвідом, розширити співпрацю, надати інформативні консультації учням, вчителям, майбутнім вступникам та їх батькам, зацікавленим у виборі навчального закладу.

   У роботі виставки взяли участь 796 учасників із 25 регіонів України та 14 країн світу: Польщі, Австрії, Німеччини, Швейцарії, США, Болгарії, Чехії, Литви, Молдови, Грузії, Словаччини, Румунії, Угорщини, Китаю.

   Національний педагогічний університет імені М. П. Драгоманова теж представив свій інформаційний стенд майбутнім абітурієнтам та їх батькам, біля якого проводилась  консультаційна робота представниками університету. Кожен охочий мав можливість отримати вичерпну інформацію з питань вступу, необхідної йому спеціальності, особливостей процесу навчання у виші тощо. 

stend

   У межах виставки відбулось нагородження навчальних закладів-переможців у конкурсі з 9 тематичних номінацій. Наш університет було визнано Лідером вищої освіти України, що підтверджено дипломом Гран-прі та Сертифікатом якості наукових публікацій відповідно до показників міжнародної наукометричної бази даних Scopus.

nagorody

Прес-служба університету

   

Contacts

Address: 
9, Pyrogova st.
01601, Kyiv
Ukraine
Reception Phone: 
(+38 044) 234-11-08
   

Admission for foreigners

Address: Room 243 (Foreign students department),
9, Pyrogova st., 01601 Kyiv, Ukraine
 
Monday-Friday, 9.00-13.00, 14.00-17.00
 
Tel.: (+38 044) 239-30-86