Who is online?  

We have 215 guests and no members online

   

Sikorsky Challenge  

   

SCEGES  

plakat

   

Пошук у Google  

   

rector zastavka  6 березня 2017 року в Блакитній залі головного корпусу Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова сконцентрувалась уся його краса й чарівність, а зі сцени лунали щирі привітання та спів, зворушували дитячими танцями та дивували акробатичними номерами. У цей день весняного пробудження та оновлення землі чоловічий колектив нашого вишу на чолі із ректором Віктором Андрущенком вітали жінок зі святом 8 березня.

  «Жінка – неймовірно велика таємниця, якій вклоняються споконвіків. Як весна оновлює природу, так і жінка дарує нове життя. Жінка – мати, яку шануємо як найбільшу святиню, бо вона нас виплекала, виростила і виховала. Жінка – кохана, яка дарує свою любов і ніжність та є найважливішою опорою у житті.

Жінка – співробітниця, яка завдяки своїй мудрості та інтуїції завжди порадить та підтримає у будь-якій ситуації. У нашому університеті працюють жінки, які є не тільки добрими мамами, чуйними дружинами та розумними колегами, а ще й прекрасними педагогами та блискучими вченими. Кожен факультет може похвалитися саме такими. І кожну хочеться привітати й подарувати щось особливе. Ми цінуємо Вас, вклоняємось Вам, даруємо світ любові, доброти і щастя. І у цей неспокійний у країні час хотілося б ще побажати миру та спокою для кожної Вашої родини, щоб наше майбутнє – наші студенти – зростали у відчутті справедливості і пошани один до одного», – з такими вітальними словами звернувся до аудиторії ректор університету, професор Віктор Петрович Андрущенко.

   Цього дня до великої Драгоманівської родини, щоб привітати прекрасну половину людства, завітали дитячий зразковий танцювальний ансамбль «Овація» під керівництвом Олени Маньковської, солістка Київського національного академічного театру оперети Яна Татаровата та студенти Київської муніципальної академії естрадного та циркового мистецтв. Своїм неперевершеним співом зачарували увесь жіночий колектив голоси  народних артистів України, солістів Національного академічного театру опери і балету імені Тараса Шевченка Олександра Гурця та Сергія Магери. Порадували аудиторію своєю красою і талантом театр мод «Грація» інженерно-педагогічного факультету (керівник – доцент Інна Косяк) та тріо бандуристок факультету мистецтв імені А. Авдієвського у складі Слави Слесь, Юлії та Аліни Деденових (художній керівник – Валентина Петренко).

   Вітаємо Вас, наші любі жінки! Натхнення Вам у роботі, творчих злетів, щирого кохання,  мирного неба над головою та душевного спокою!

 

Прес-служба університету

   

Contacts

Address: 
9, Pyrogova st.
01601, Kyiv
Ukraine
Reception Phone: 
(+38 044) 234-11-08
   

Admission for foreigners

Address: Room 243 (Foreign students department),
9, Pyrogova st., 01601 Kyiv, Ukraine
 
Monday-Friday, 9.00-13.00, 14.00-17.00
 
Tel.: (+38 044) 239-30-86