Who is online?  

We have 227 guests and no members online

   

Sikorsky Challenge  

   

SCEGES  

plakat

   

Пошук у Google  

   

   zastavkaВ останній день зими факультет української філології та літературної творчості імені Андрія Малишка НПУ імені М.П.Драгоманова відкрив двері у широкий світ своїм випускникам.   28 лютого 2017 року в гуманітарному корпусі Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова відбулося урочисте дійство з нагоди випуску магістрів-філологів денної та заочної форм навчання. Усіх присутніх привітав зі святом та дав кілька батьківських настанов декан факультету, професор Анатолій Васильович Висоцький. Пройнявшись атмосферою свята, випускники та їх батьки, викладачі та гості уповні відчули слова Олександра Олеся «з журбою радість обнялась».

  В урочистій церемонії вручення дипломів узяли участь ректор університету,  професор Віктор Петрович Андрущенко та проректор з навчально-методичної роботи Роман Михайлович Вернидуб.

   З вітальним словом до випускників звернувся доктор філософських наук, професор, академік Національної академії педагогічних наук України, ректор університету Віктор Андрущенко: «Сьогодні ви йдете у самостійне життя. Протягом шести років з вами працювали і надихали на нові звершення видатні педагоги – М.Я. Плющ, Л. І. Мацько, А. П. Демиденко, Т. М. Гримальська-Стратієнко, А. В. Висоцький та багато ін. Ви багато працювали і отримали фах. Тепер самі будете дарувати знання, формувати компетенції та зрощувати цінності новим маленьким поколінням українців. Ви підете у світ, та пам’ятайте: найдорожче, що у вас є – це Слово. І саме ви понесете його до дітей. Згадайте слова українського Кобзаря:

                                                              Ну що б, здавалося, слова... 

                                                              Слова та голос — більш нічого. 

                                                              А серце б'ється — ожива,

                                                              Як їх почує!..

   Цей день – перший крок у ваше доросле життя. Нехай щастить вам і нехай здійсняться ваші добрі мрії! А двері нашого університету завжди відкриті для вас».

   Після вручення дипломів випускники подякували викладачам та батькам за допомогу та безмежну підтримку в навчанні. Прозвучав останній дзвоник, останні фото разом на згадку і … в далеку дорогу життя. А вона, дорогі випускники, нелегка і мінлива. Пам’ятайте свій університет та його викладачів, які дали не тільки знання, вміння та навички, а навчили жити. Головне не загубитися на шляху до мети, а впевнено крокувати цією дорогою уперед і реалізувати себе у професійній діяльності. А попереду на Вас чекатимуть мрії, надії, сподівання і тяжка робота для їх здійснення.

   Вітаємо зі святом! З честю несіть звання магістра Національного педагогічного університету імені М.П.Драгоманова!

Прес-служба університету

   

Contacts

Address: 
9, Pyrogova st.
01601, Kyiv
Ukraine
Reception Phone: 
(+38 044) 234-11-08
   

Admission for foreigners

Address: Room 243 (Foreign students department),
9, Pyrogova st., 01601 Kyiv, Ukraine
 
Monday-Friday, 9.00-13.00, 14.00-17.00
 
Tel.: (+38 044) 239-30-86