Who is online?  

We have 399 guests and no members online

   

Sikorsky Challenge  

   

SCEGES  

plakat

   

Пошук у Google  

   

zahysn ukr        Українські воїни! Українські козаки та козачки!

     Дозвольте сьогодні від усієї нашої Великої Драгоманівської Родини висловити Вам вдячність за мирний і спокійний сон, за можливість кожного дня жити вільно на своїй території і ходити по рідній землі, розмовляти рідною мовою, за ту гордість, що виникає, коли називаєш себе українцем. У цьому Ваша безпосередня заслуга!

     Сьогодні, у День захисника України, у житті кожного з нас з’являється ще одна можливість вшанувати Вашу мужність і героїзм. Прикро, що навіть через 26 років вибороненої незалежності, нам доводиться знову її відстоювати та захищати рідну землю. Та ще й від кого! Того, хто ховався під маскою друга (ба навіть брата!).

      У ці нелегкі для України часи Ви демонструєте усьому світові наскільки мужній, сильний, героїчний та незламний дух в українського воїна, українського козака. Ви захисники незалежності нашої держави, оборонителі нашої землі. Ми знаємо і розуміємо наскільки нелегкою є Ваша місія, яким потом і кров’ю був відстояний кожен сантиметр рідної української землі, на яку зазіхнув ворог. І ця боротьба досі продовжується. Проте хочемо побажати єдиного ­– нехай стане мирним небо над головою і Ви повернетеся живими додому, де на Вас завжди чекають. Ви наша гордість, мужність, честь, сила і відвага! І ми обов’язково у цій боротьбі переможемо! Слава Україні! Слава українським героям! Слава нашим захисникам!

Ректор Віктор Андрущенко

 

   

Contacts

Address: 
9, Pyrogova st.
01601, Kyiv
Ukraine
Reception Phone: 
(+38 044) 234-11-08
   

Admission for foreigners

Address: Room 243 (Foreign students department),
9, Pyrogova st., 01601 Kyiv, Ukraine
 
Monday-Friday, 9.00-13.00, 14.00-17.00
 
Tel.: (+38 044) 239-30-86