Who is online?  

We have 86 guests and no members online

   

Sikorsky Challenge  

   

SCEGES  

plakat

   

Пошук у Google  

   

sobor2

Новий семестр в Національному педагогічному університеті розпочався з Божественної літургії, проведеної у Свято-Володимирському кафедральному патріаршому соборі з нагоди Дня Соборності України22 січня 2017 року. На урочисте богослужіння зібрались професори, викладачі та студенти усіх факультетів університету.

Церковну службу проводив Предстоятель Української Православної Церкви Київського Патріархату Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет. Подякувавши за спільну молитву, він закликав до єднання та наголошував на необхідності існування в Україні єдиної Помісної Української Православної Церкви, яка в першу чергу служитиме на благо українському народові.

У своїй проповіді Святійший Владика привітав усіх присутніх з Днем Соборності України та наголосив, що сьогодні ми переживаємо нелегкі часи, проходимо важкі випробування, доводячи власним життям, своєю жертовністю, що достойні перемоги, бо з нами правда, а, отже, з нами Бог.

Закликав нічого не боятися у житті, тому що разом з випробуваннями Бог дає величезну силу людині – Божественну благодать, щоб їх подолати.

Зі своїм зверненням виступив і ректор університету академік Віктор Петрович Андрущенко. Він привітав від усієї університетської громади зі святом усіх присутніх та Святійшого Патріарха Філарета, почесного професора Національного педагогічного університету, побажав миру та злагоди кожній українській родині.

Прес-служба університету

   

Contacts

Address: 
9, Pyrogova st.
01601, Kyiv
Ukraine
Reception Phone: 
(+38 044) 234-11-08
   

Admission for foreigners

Address: Room 243 (Foreign students department),
9, Pyrogova st., 01601 Kyiv, Ukraine
 
Monday-Friday, 9.00-13.00, 14.00-17.00
 
Tel.: (+38 044) 239-30-86