Репозитарій НПУ  

   

Sikorsky Challenge  

   

SCEGES  

plakat

   

Центр діаспори  

logo crd

   

АВ НПУ  

   

Наш логотип  

НПУ

   

Пошук у Google  

   

З 21 листопада 2019 року відомості на сайті не оновлюються. Сайт закритий!

   

startup zast     1 жовтня 2019 року  в центральному корпусі НПУ імені М.П.Драгоманова відбулось відкриття нового сезону 2019-2020 Підприємницького клубу НПУ «Dragomanov StartUp Club».

Спікерами були координатор клубу проф. Ю.В. Бех та запрошені партнери університету, з якими підписані меморандуми про співпрацю. Серед партнерів виступили:

  • Андрій Заїкін (СЕО) – від академічного бізнес-інкубатору УЕР!, який розповів для чого необхідно студенту отримати досвід створення стартапу, шлях студента, який бажає створити стартап, які перспективи є для цього не тільки в Україні, але й в європейському просторі;
  • Володимир Страшко (заступник директора) – від Освітній Хаб міста Києва. Він наголосив, що у сучасному світі замало мати лише професійні навички (так звані «hard skills») і володіти певним ремеслом. Унікальність спеціалісту додають так звані «soft skills» (або м’які навички), тобто наскільки він може легко та швидко пристосовуватись до нового оточення, завдань, команди, змін тощо, як він взаємодіє з іншими, чи може створювати команду та бути лідером в ній, чи володіє власними емоціями та іншими видами інтелекту. Також Володимир продемонстрував, аби частіше досягати успіху, необхідно частіше і швидше отримувати досвід;
  • Зінаїда Кравченко (підприємець, фінансовий консультант) та Ольга Зирянова (регіональний керівник київської філії) – від Ділового клубу «Партнер». Спікери зауважили, що сучасному українцю варто звертати увагу на те, як він розпоряджається своїми ресурсами, чи знає їх, чи використовує для досягнення своїх цілей. Глобальний світ чекає від громадянина України, насамперед молоді, що вони підвищать рівень своєї фінансової культури. Стартаперу, щоб створювати свій бізнес та очікувати фінансової стабільності від проекту, варто спершу навчитися управляти власними фінансовими потоками, вміти генерувати капітал та вміло ним розпоряджатися. Крім цього, інвестору необхідно продемонструвати розуміння ціни грошам та стратегію їх примноження за рахунок реалізації свого проекту.

     Під час заходу було проведено три міні-тренінги, які продемонстрували напрямки роботи клубу. Ю.В.Бех розповіла про програму Dragomanov StartUp Club, що складається з більш ніж 30 заходів і охоплює три ключових напрямки:

  1. Стартап-курс, де резиденти вчитимуться створювати бізнес-ідеї, розширювати їх до концепцій, формувати команди та робити перші кроки у напрямку підготовки прототипу продукту.
  2. Курс Soft Skills, який складається з циклів: персональна ефективність, креативне мислення, критичне мислення, комунікації, емоційний інтелект, управління командами. Кожен цикл має 4 базових тренінги.
  3. Курс «Фінансова грамотність», який складається з тренінгових занять, майстер-класів та сертифікованих трансформаційних ігор, змагань, батлів.

      Участь у заходах для студентів, аспірантів, викладачів та співробітників НПУ імені М. П. Драгоманова безкоштовна.

      За подіями Клубу та новинами у світі стартап-руху можна слідкувати на офіційних сторінках у соціальних мережах: 

фейсбуці – https://www.facebook.com/yepnpu/

телеграм-каналі – https://t.me/DragomanovStartUpClub

інстаграмі–  https://instagram.com/dragomanov_startup_club?igshid=19y5z3jdanozl

startup 1

Координатор Клубу Юлія Бех

   

Короткі новини

Тренінг з модуля "Управління командою" в підприємницькому клубі НПУ Dragomanov StartUp Club

seminar trening     21 та 28 листопада з 16:30 у арт-просторі SKLO Підприємницький клуб НПУ Dragomanov StartUp Club  проводитиме тренінг з модуля "Управління Командою"! 

     До тренінгу будуть залучені бізнес-тренери від партнерів НПУ імені М.П. Драгоманова - Освітній Хаб міста Києва. Під час заходу учасники отримають знання про те, що таке команда, у чому її відмінність з робочою групою,  які є етапи формування команди, як діяти на тій чи іншій стадії лідеру чи керівнику, спробують свої сили у командоутворенні та лідерстві, отримають навички розпізнавання команди, її створенні та управлінні. 

Детальніше...

Конкурс "Об'єднані мрією"

atest zastЗапрошуємо долучитися до конкурсу!

    Інтернет-видання iPress.ua, Міжнародний центр Балтійсько-Чорноморських досліджень та консенсусних практик, за підтримки народного депутата України Ірини Верещук, оголошують Всеукраїнський молодіжний конкурс есе "Об’єднані мрією", цього року присвячений річниці Всеукраїнського референдуму на підтвердження Акту проголошення незалежності України.

       Детальніша інформація за посиланням >

Пресслужба університету

Тиждень української мови на факультеті української філології

mova zast

   Шановні студенти, викладачі та співробітники університету! Щорічно на факультеті української філології та літературної творчості імені Андрія Малишка НПУ імені М.П. Драгоманова відбуваються заходи, присвячені Дню української писемності та мови. Цього року для вас підготували доволі насичену програму, з якою можна ознайомитися нижче. Щиро запрошуємо долучитися до нашого святкування!

Детальніше...

"Мелодія серця" - звітний концерт факультету мистецтв імені А. Авдієвського НПУ імені М.П. Драгоманова

melodija serca   Колектив факультету мистецтв імені Анатолія Авдієвського НПУ імені М.П. Драгоманова щиро запрошує  на щорічний звітний концерт "Мелодія серця", який відбудеться 6 листопада 2019 року в Національній філармонії України (вул. Володимирська, 2).
     "Мелодія серця" - це щорічний звітний концерт факультету мистецтв імені Анатолія Авдієвського НПУ імені М. П. Драгоманова, який цього року охоплює ще й Міжнародний фестиваль-конкурс "Україна єднає світ" і приурочений до 185-річчя від створення нашого університету. Тому перед концертом відбудеться пресконференція за участі ректорату та деканів факультетів НПУ імені М. П. Драгоманова.
Детальніше...

Конкурси по програмі Erasmus+

erasmus   Запрошуємо взяти участь в конкурсах по програмі Erasmus+:

1. Конкурс для студентів факультету іноземної філології на отримання стипендій на стажування в Університеті Кобленц-Ландау, (Німеччина).

  1. Відповідно до умов проекту студенти (бакалаври 2-3 курсів, магістри 1 курсу), мають можливість навчатися в Університеті Кобленц-Ландау, (Німеччина) упродовж весняного семестру 2019-2020 навчального року. Детальніше...
   

 НПУ імені М.П. Драгоманова у соціальних мережах

   

двд

Підготовка до ЗНО  

Distant 2

   

Шукаю роботу  

шукаю роботу

   

Обери сам  

диципліна за вибором

   

Корпоративна пошта  

email

   

Горизонт-2020  

Horizon2020

   

АРПУЄ  

book konst 

Педагогічна Конституція Європи: прийняття та реалізація

   

Рейтинги  

   

Хто на сайті?  

На сайті 116 гостей та користувачі відсутні

   

Канал новин  

   

Вхід