Репозитарій НПУ  

   

Sikorsky Challenge  

   

SCEGES  

plakat

   

Центр діаспори  

logo crd

   

АВ НПУ  

   

Наш логотип  

НПУ

   

Пошук у Google  

   

З 21 листопада 2019 року відомості на сайті не оновлюються. Сайт закритий!

   

DVD zast    23 березня 2018 року в Національному  педагогічному університеті імені М. П. Драгоманова відбувся День відкритих дверей Навчально-наукового інституту неперервної освіти (ННІНО). Учасниками заходу стали понад 350 учнів та вчителів м. Києва і Київської області, студентів-бакалаврів.

   Перед учасниками заходу з музичним вітанням виступив камерний оркестр під керівництвом декана факультету мистецтв імені Анатолія Авдієвського, доктора педагогічних наук, професора, заслуженого діяча мистецтв України Василя Федоришина.

 

DVD 1

    У пленарній частині заходу, яка відбулася у Блакитній залі університету, з вітальним словом виступив проректор з наукової роботи, доктор фізико-математичних наук, професор кафедри математичного аналізу та диференціальних рівнянь Григорій Торбін. Він наголосив на важливості співпраці університету з загальноосвітніми навчальними закладами і Малою академією наук України.

DVD 3

   Світлана Минзар, директор Київського обласного позашкільного навчального закладу «Мала академія наук учнівської молоді», у доповіді  «Формування регіонального освітнього простору на засадах активного партнерства із закладами вищої освіти України шляхом реалізації STEM-проекту «Профільні наукові школи»» окреслила напрями співпраці університету, і зокрема Інституту неперервної освіти, у рамках реалізації проектів Київського обласного територіального відділення МАН України.

DVD 4

   З доповіддю «Неперервна освіта: традиції та інноватика Нової української школи» виступив Володимир Сергієнко, директор Навчально-наукового інституту неперервної освіти, доктор педагогічних наук, професор, заслужений працівник освіти України, президент Київського обласного територіального відділення МАН.

DVD 5

   Доповідач окреслив напрями діяльності Інституту з підготовки бакалаврів за спеціальністю «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа» і магістрів за спеціальністю «Менеджмент. Управління інноваціями в освіті. Інноваційний менеджмент інклюзивного середовища. Дорадництво». Висвітлено можливості здобуття другої вищої освіти у галузі «Середня освіта» за 21 спеціальністю, підвищення кваліфікації учителів, викладачів ВНЗ та інших фахівців за новими програмами, розробленими викладачами ННІНО.

   Про особливості вступної кампанії 2018 року розповів заступник голови Приймальної комісії професор Тарас Олефіренко.

DVD 6

   Продовженням заходу стали бесіди, заняття-тренінги для учителів, учнів та студентів в навчально-наукових лабораторіях інституту, фізико-математичного факультету та факультету інформатики, що тісно співпрацюють у галузі освіти дорослих.

    Для учителів у лабораторії освітніх інновацій ННІНО навчально-мотиваційний практикум провели його директор Володимир Сергієнко, завідувач кафедри педагогічної творчості Наталія Гузій та інші викладачі Інституту.

DVD 7

   З педагогами було обговорено особливості організації і проведення наукових досліджень в умовах Нової української школи, організаційно-методичного забезпечення роботи з обдарованими дітьми, використання хмарних технологій в організації наукової роботи молоді. Запропоновано нові програми підвищення кваліфікації учителів.

   Цікавим і видовищним був тренінг для учнів і вчителів у лабораторії інформаційно-комунікаційних технологій кафедри освіти дорослих ННІНО, завідувачем якої є доктор педагогічних наук, професор Володимир Слабко. Директор дитячої інженерної академії м. Києва Дмитро Боровик та його вихованці презентували учням моделі роботів та розповіли про етапи й особливості їх розроблення.

DVD 8

   Світ сучасних інтернет-технологій для учнів та учителів відкривали Василь Франчук, декан факультету інформатики, кандидат педагогічних наук, доцент, співавтор програм підвищення кваліфікації фахівців; Ігор Войтович, завідувач кафедри комп’ютерної інженерії та освітніх вимірювань факультету інформатики, доктор педагогічних наук, професор, автор програм підвищення кваліфікації учителів і викладачів; Олена Фендьо, доцент кафедри інновацій та інформаційної діяльності в освіті ННІНО, кандидат технічних наук. Учнів ознайомили з сучасними тенденціями в галузі інтернет-технологій, інформаційного аналізу та інтернет-маркетингу. Найбільше захоплення в учнів викликала презентація 3D принтера та його можливостей. 

DVD 9

    У лабораторії фрактального аналізу інтерактивний діалог з учнями та учителями побудував Микола Працьовитий, декан фізико-математичного факультету, доктор фізико-математичних наук, професор, заслужений діяч науки і техніки України, провідний лектор відділення перепідготовки ННІНО.

DVD 11

   Юні шанувальники фізики, учителі працювали в Науково-дослідному центрі нанофізики. Прикладні аспекти наукових фізичних досліджень, нові напрями у методиці навчання фізики розкривали Тарас Січкар, професор кафедри загальної та прикладної фізики, кандидат фізико-математичних наук, лауреат Соросівської премії та Володимир Сиротюк, завідувач кафедри методики навчання фізики та астрономії, доктор педагогічних наук, професор. 

DVD 13

     Захоплення в аудиторії викликали видовищні досліди з електростатики та оптики, кріогенні досліди.

DVD 15

    Хочемо висловити велику подяку ректору Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова, доктору філософських наук, академіку Віктору Андрущенку за гостинний прийом, проректорам та деканам факультетів, які брали активну участь в роботі Дня відкритих дверей, та гостям, які відвідали наш захід і отримали корисну інформацію, роздатковий матеріал, переглянули відеоматеріали, поспілкувались із нашими викладачами та студентами.

Прес-служба ННІНО

   

Короткі новини

Тренінг з модуля "Управління командою" в підприємницькому клубі НПУ Dragomanov StartUp Club

seminar trening     21 та 28 листопада з 16:30 у арт-просторі SKLO Підприємницький клуб НПУ Dragomanov StartUp Club  проводитиме тренінг з модуля "Управління Командою"! 

     До тренінгу будуть залучені бізнес-тренери від партнерів НПУ імені М.П. Драгоманова - Освітній Хаб міста Києва. Під час заходу учасники отримають знання про те, що таке команда, у чому її відмінність з робочою групою,  які є етапи формування команди, як діяти на тій чи іншій стадії лідеру чи керівнику, спробують свої сили у командоутворенні та лідерстві, отримають навички розпізнавання команди, її створенні та управлінні. 

Детальніше...

Конкурс "Об'єднані мрією"

atest zastЗапрошуємо долучитися до конкурсу!

    Інтернет-видання iPress.ua, Міжнародний центр Балтійсько-Чорноморських досліджень та консенсусних практик, за підтримки народного депутата України Ірини Верещук, оголошують Всеукраїнський молодіжний конкурс есе "Об’єднані мрією", цього року присвячений річниці Всеукраїнського референдуму на підтвердження Акту проголошення незалежності України.

       Детальніша інформація за посиланням >

Пресслужба університету

Тиждень української мови на факультеті української філології

mova zast

   Шановні студенти, викладачі та співробітники університету! Щорічно на факультеті української філології та літературної творчості імені Андрія Малишка НПУ імені М.П. Драгоманова відбуваються заходи, присвячені Дню української писемності та мови. Цього року для вас підготували доволі насичену програму, з якою можна ознайомитися нижче. Щиро запрошуємо долучитися до нашого святкування!

Детальніше...

"Мелодія серця" - звітний концерт факультету мистецтв імені А. Авдієвського НПУ імені М.П. Драгоманова

melodija serca   Колектив факультету мистецтв імені Анатолія Авдієвського НПУ імені М.П. Драгоманова щиро запрошує  на щорічний звітний концерт "Мелодія серця", який відбудеться 6 листопада 2019 року в Національній філармонії України (вул. Володимирська, 2).
     "Мелодія серця" - це щорічний звітний концерт факультету мистецтв імені Анатолія Авдієвського НПУ імені М. П. Драгоманова, який цього року охоплює ще й Міжнародний фестиваль-конкурс "Україна єднає світ" і приурочений до 185-річчя від створення нашого університету. Тому перед концертом відбудеться пресконференція за участі ректорату та деканів факультетів НПУ імені М. П. Драгоманова.
Детальніше...

Конкурси по програмі Erasmus+

erasmus   Запрошуємо взяти участь в конкурсах по програмі Erasmus+:

1. Конкурс для студентів факультету іноземної філології на отримання стипендій на стажування в Університеті Кобленц-Ландау, (Німеччина).

  1. Відповідно до умов проекту студенти (бакалаври 2-3 курсів, магістри 1 курсу), мають можливість навчатися в Університеті Кобленц-Ландау, (Німеччина) упродовж весняного семестру 2019-2020 навчального року. Детальніше...
   

 НПУ імені М.П. Драгоманова у соціальних мережах

   

двд

Підготовка до ЗНО  

Distant 2

   

Шукаю роботу  

шукаю роботу

   

Обери сам  

диципліна за вибором

   

Корпоративна пошта  

email

   

Горизонт-2020  

Horizon2020

   

АРПУЄ  

book konst 

Педагогічна Конституція Європи: прийняття та реалізація

   

Рейтинги  

   

Хто на сайті?  

На сайті Один гість та користувачі відсутні

   

Канал новин  

   

Вхід