Who is online?  

We have 582 guests and no members online

   

Sikorsky Challenge  

   

SCEGES  

plakat

   

Пошук у Google  

   

ksv zast     5 листопада 2019 року на факультеті соціально-економічної освіти відбулася студентська дискусійна зустріч та офіційне вручення сертифікатів першим 50-ти студентам-учасникам онлайн–курсу «КСВ», що було зініційовано «Школою Social лідерства – Student» НПУ імені М.П. Драгоманова за організаційної підтримки кафедри теорії та технології соціальної роботи та організатора CSR Ukraine від 1+1 медіа-підтримки через Платформу онлайн-освіти зі сталого розвитку – Impactorium.

ksv 1    З великим ентузіазмом студенти-лідери залучилися до курсу з корпоративної соціальної відповідальності (15 відеолекції) та успішно пройшли поточне та підсумкове тестування.

ksv 5

    Цікавим було обговорення дискусійних питань: Яким повинен бути соціальний працівник, щоб відповісти на запити та виклики суспільства? Чи може бути студент ініціатором змін? Що йому для цього потрібно? Як студентська спільнота майбутніх соціальних працівників може взаємодіяти та разом розвивати корпоративну соціальну відповідальність у нашій країні? (модератори - Савчук Аліна та Завадська Анна, студентки 32 СР групи). Кожен зміг висловити власну думку про курс і поділитися новими цікавими ідеями щодо реалізації КСВ в Україні.

ksv 3

    Радість та яскраві моменти вручення сертифікатів від Марини Саприкіної, керівника CSR Ukraine, розділили зі студентами керівники «Школи Social лідерства – Student» (Д.Д. Бибик, І.Б. Савельчук), завідувач кафедри (О.Г. Карпенко) та викладачі (М.О. Житинська, І.Е. Артеменко).

ksv 2

  З таким же натхненням студенти чекають нових активів, які «Школа Social лідерства – Student» обов'язково запропонує спільно зі своїми партнерами.

ksv 8

Керівництво

«Школи SOCIAL лідерства – STUDENT»

НПУ імені М.П.Драгоманова

 

   

Contacts

Address: 
9, Pyrogova st.
01601, Kyiv
Ukraine
Reception Phone: 
(+38 044) 234-11-08
   

Admission for foreigners

Address: Room 243 (Foreign students department),
9, Pyrogova st., 01601 Kyiv, Ukraine
 
Monday-Friday, 9.00-13.00, 14.00-17.00
 
Tel.: (+38 044) 239-30-86