Who is online?  

We have 209 guests and no members online

   

Sikorsky Challenge  

   

SCEGES  

plakat

   

Пошук у Google  

   

korporovich zast   10 жовтня 2019 року Драгоманівський університет прийняв у свою родину нового видатного вченого, доктора габілітованого, професора Ягеллонського університету (Польща) Лєшека Корпоровіча.

korporovich 1

   Мантію та диплом почесного доктора вченому вручив на урочистому засіданні Вченої ради університету ректор, академік НАПН України, член-кореспондент НАН України, доктор філософських наук, професор  Віктор Андрущенко.

korporovich 2

korporovich 2a

    Рішення Вченої ради виголосив проректор з навчально-методичної роботи професор Роман Вернидуб. Почесне звання було присуджено за  видатні наукові досягнення, значний особистий внесок у розвиток співробітництва між університетами та дорадчу діяльність у сфері вищої освіти.

korporovich 3

     Виступаючи з промовою, почесний доктор подякував колективу університету та висловив сподівання, що ця подія стане поштовхом для ще більш активної співпраці у майбутньому зі студентами та викладачами НПУ імені М.П. Драгоманова.

korporovich 4

    Привітав з новим званням польського професора член-кореспондент НАН України, доктор історичних наук, професор, декан факультету соціально-економічної освіти Володимир Євтух, побажавши сили, здоров’я та натхнення для майбутньої наукової співпраці.

korporovicH 5

    Привітання також надіслали Президент Соціологічної асоціації України, академік НАН України, ректор Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна Віль Бакіров та Почесний професор у галузі зв'язків з громадськістю (PR) та комунікації (Німеччина) Морітц Гунцінгер. Неймовірне музичне привітання для польського гостя підготував Національний заслужений академічний український народний хор України імені Г.Г. Верьовки під керівництвом Зеновія Корінця.

korporovich 6

    Наприкінці засідання ректор університету Віктор Андрущенко зазначив, що двері Драгоманівського вишу будуть завжди відкриті для його почесного професора, а студенти завжди чекатимуть зустрічі, цікавої лекції чи семінару.

korporovich 7

korporovich 9

korporovich 8

korporovich 10

korporovich 11

korporovich 12

Пресслужба університету

   

Contacts

Address: 
9, Pyrogova st.
01601, Kyiv
Ukraine
Reception Phone: 
(+38 044) 234-11-08
   

Admission for foreigners

Address: Room 243 (Foreign students department),
9, Pyrogova st., 01601 Kyiv, Ukraine
 
Monday-Friday, 9.00-13.00, 14.00-17.00
 
Tel.: (+38 044) 239-30-86