Who is online?  

We have 70 guests and no members online

   

Sikorsky Challenge  

   

SCEGES  

plakat

   

Пошук у Google  

   

pedagogika   14 вересня 2019 року кафедра педагогіки і методики початкового навчання представляла університет на Першому інноваційному освітньому форумі «GRANI. Місія вчителя сучасності. Vol.2020», який відбувся на базі Національного університету «Чернігівський колегіум » ім. Т. Г. Шевченка.

 

     Великий інтерес освітян із 20 областей України викликав презентований кафедрою досвід організації та реалізації спільного міжнародного проекту Університету південно-східної Норвегії (факультет математичної та природничої освіти) та Національного педагогічного університету імені М.П.Драгоманова (факультету педагогіки та психології) «Розвиток культури демократії в педагогічній освіті в Україні, Норвегії та Палестині (CPEA-LT-2017/10037)». Робота проекту реалізовувалась за такими напрямами: впровадження демократії в процес викладання природничих дисциплін; впровадження демократії в процес викладання математичних дисциплін; впровадження демократії в процес викладання суспільних дисциплін; впровадження демократії в комунікації в освітньому просторі; розробка нової навчальної програми «Методика викладання інтегрованого курсу "Я досліджую світ"».

   Результати роботи проекту було представлено Інгрід Крістенсен, доктором педагогічних наук, доцентом кафедри педагогічних наук факультету гуманітарних, спортивних і педагогічних наук Університету південно-східної Норвегії; кандидатом педагогічних наук, професором І. М. Шапошніковою, кандидатами педагогічних наук, доцентами Л. І.Телецькою, Т. М. Васютіною, Л. В.Колесник.

Кафедра педагогіки і методики початкового навчання

   

Contacts

Address: 
9, Pyrogova st.
01601, Kyiv
Ukraine
Reception Phone: 
(+38 044) 234-11-08
   

Admission for foreigners

Address: Room 243 (Foreign students department),
9, Pyrogova st., 01601 Kyiv, Ukraine
 
Monday-Friday, 9.00-13.00, 14.00-17.00
 
Tel.: (+38 044) 239-30-86