Who is online?  

We have 457 guests and no members online

   

Sikorsky Challenge  

   

SCEGES  

plakat

   

Пошук у Google  

   

pidpr club    29 серпня 2019 у приміщенні Міністерства освіти і науки України відбулась стратегічна сесія, учасниками якої були представники Міністерства освіти і науки України, академічного бізнес-інкубатору УЕР та координатори підприємницьких клубів закладів вищої освіти України. Захід відвідав і представник Підприємницького клубу НПУ імені М.П. Драгоманова Dragomanov startup club, зокрема його координатор проф. Юлія Бех.

     Під час зустрічі було здійснено аналіз минулого навчального року щодо цілей та завдань клубів, обговорено стратегічні питання розбудови стартап-екосистеми в університетах, створений план роботи та методологічна підтримка від партнерів.

    А вже з 6 вересня 2019 р. стартувала нова програма роботи Підприємницького клубу Dragomanov startup club. Розпочалася вона із тренінгу дляпершокурсників у приміщенні Dragomanov startup club (вул.Саратовська, 20 ауд.305). Відвідувачами заходу стали студенти першого курсу спеціальності "Менеджмент" кафедри управління, інформаційно-аналітичної діяльності та євроінтеграції факультету менеджменту освіти та науки. Тема тренінгу була присвячена фінансовій грамотності як основі актуальних компетенцій сучасної людини, проводили його координаторка клубу проф. Бех Ю.В. у партнерстві з іншими тренерами фінансової грамотності для населення від Діловий клуб "Партнер".

  Учасники отримали нову для себе інформацію щодо механізмів управління грошима, завдяки навичковому тренажеру побачили свою поведінку відносно взаємодії з власними ресурсами та завдяки експертним коментарям тренерів побачили свої зони росту.
     Такий захід у цьому навчальному році перший, але не останній. Заплановано ще 2 подібних тренінги цього семестру, участь у яких абсолютно безкоштовна. Щоб стати їх учасниками необхідо слідкувати за новинами та вчасно зареєструватися.
drag start club
 

Прес-служба університету

   

Contacts

Address: 
9, Pyrogova st.
01601, Kyiv
Ukraine
Reception Phone: 
(+38 044) 234-11-08
   

Admission for foreigners

Address: Room 243 (Foreign students department),
9, Pyrogova st., 01601 Kyiv, Ukraine
 
Monday-Friday, 9.00-13.00, 14.00-17.00
 
Tel.: (+38 044) 239-30-86