Who is online?  

We have 79 guests and no members online

   

Sikorsky Challenge  

   

SCEGES  

plakat

   

Пошук у Google  

   

p k zast    Національний педагогічний університет імені М.П. Драгоманова впевнено утримується серед закладів вищої освіти-лідерів за показниками різних рейтингів, зокрема і за за кількістю поданих заяв від абітурієнтів. Шквал охочих отримати освіту у флагмані педагогічної освіти не зменшується. І сьогодні, 29 липня 2019 року, шалена кількість вступників від Волині до Дніпра завітала до університету подати оригінали документів.

 

p k 1

p k 2

p k 3    Віктор Андрущенко, ректор НПУ імені М.П. Драгоманова, зайшов до Приймальної комісії, аби познайомитися та поспілкуватися з абітурієнтами, які обрали наш заклад. На запитання, чому Ви обрали саме «Драгоманова», абітурієнти переважно відповідали, що чули багато схвальних відгуків про навчання і якість підготовки фахівців у НПУ від рідних, друзів та знайомих, інші – хотіли втілити свою мрію і стати вчителем. А абітурієнтка з Волині сказала, що обрала наш університет, бо він їй дуже подобається, і вона дуже щаслива, що отримала рекомендацію саме до нас.

p k 4

p k 5

p k 6

p k 7

     Справді, НПУ імені М.П. Драгоманова – це університет, де висока якість надання освіти на першому місці, де панують принципи єдності освіти і науки, навчання і практики, де активно розвиваються міжнародні зв’язки з університетами майже усіх країн світу, де в пріоритеті – висококваліфікований спеціаліст у своїй галузі, ерудований, з широким кругозором та сформованими цінностями.

     А попереду у нас посвята, цікаві лекції та безліч оригінальних та творчих заходів!

p k 8

p k 9

p k zast

 

Прес-служба університету  

   

Contacts

Address: 
9, Pyrogova st.
01601, Kyiv
Ukraine
Reception Phone: 
(+38 044) 234-11-08
   

Admission for foreigners

Address: Room 243 (Foreign students department),
9, Pyrogova st., 01601 Kyiv, Ukraine
 
Monday-Friday, 9.00-13.00, 14.00-17.00
 
Tel.: (+38 044) 239-30-86