Who is online?  

We have 187 guests and no members online

   

Sikorsky Challenge  

   

SCEGES  

plakat

   

Пошук у Google  

   

oon1     19 березня 2019 р. за ініціативи студентів «Школи Social лідерства - Student» представники ООН в Україні Олена Лаба та Анна Мисишин спільно з кафедрою теорії та технології соціальної роботи провели на факультеті соціально-економічної освіти презентацію про ключові напрями сталого розвитку з урахуванням специфіки їх досягнення в Україні. Захід був присвячений Всесвітньому Дню соціальної роботи.

Презентацію відвідали понад 50 учасників: студенти, завідувачі кафедр, викладачі.

oon3     Під час свого виступу Представник ООН, спеціаліст зі зв'язків з громадськістю Олена Лаба зазначила, що розуміння залежності сталого майбутнього від того, що ми робимо сьогодні – основа цілей сталого розвитку.

oon2     Волонтер ООН Анна Мисишин висловила сподівання, що саме студенти спеціальностей «Соціальна робота», «Соціальне забезпечення» та «Соціальна педагогіка» приєднаються до активної популяризації цілей сталого розвитку в Україні.

oon4     Підтвердженням соціальної активності студентів стала відзнака студента 4 курсу спеціальності «Соціальна робота» Дмитра Чередниченка як «Активного волонтера», що співпрацює з БФ «Незалежна країна».

oon6     Після освітньої презентації «Глобальні цілі сталого розвитку» всі учасники взяли участь в активному обговоренні та озвучили свої коментарі щодо розуміння цілей сталого розвитку в Україні.

oon5Даря Бибик, 

ст. викладач кафедри теорії та технології соціальної роботи

   

Contacts

Address: 
9, Pyrogova st.
01601, Kyiv
Ukraine
Reception Phone: 
(+38 044) 234-11-08
   

Admission for foreigners

Address: Room 243 (Foreign students department),
9, Pyrogova st., 01601 Kyiv, Ukraine
 
Monday-Friday, 9.00-13.00, 14.00-17.00
 
Tel.: (+38 044) 239-30-86