Who is online?  

We have 313 guests and no members online

   

Sikorsky Challenge  

   

SCEGES  

plakat

   

Пошук у Google  

   

gran pri 1  14 березня 2019 року відбулося відкриття у Київському палаці дітей та юнацтва десятої міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти 2019», де за участю першого заступника голови Комітету з питань науки й освіти Верховної Ради  України Олександра Співаковського, президента НАПН України Василя Кременя, голови підкомітету з освіти  Комітету з питань науки й освіти Верховної Ради  України Тараса Креміня, в.о. директора Інституту модернізації змісту освіти Юрія Завалевського та ін. відбулось нагородження переможців виставки серед навчальних закладів.

 

   За показниками освітньої, наукової,  навчально-методичної та організаційно-виховної діяльності  Національний педагогічний університет імені М. П. Драгоманова було визнано Лідером вищої освіти України, що підтверджено дипломом Гран-прі, який від імені університету отримали проректор з наукової роботи Григорій Торбін та керівник Навчально-методичного центру Тарас Олефіренко.

gran pri 2

Як зауважує ректор університету Віктор Андрущенко: «Наш університет готує фахівців найвищої кваліфікації у багатьох галузях, необхідних для життя у сучасному світі, проте головними принципами у їх підготовці завжди залишаються людиноцентризм та високий рівень якості освіти, яку здобувають наші студенти. А вони у нас, як показує досвід і досягнення наших випускників, – найкращі!».

Отож, ця нагорода є справедливим визнанням і гідною заслугою великого колективу НПУ імені М. П. Драгоманова.

gran pri

Прес-служба університету

   

Contacts

Address: 
9, Pyrogova st.
01601, Kyiv
Ukraine
Reception Phone: 
(+38 044) 234-11-08
   

Admission for foreigners

Address: Room 243 (Foreign students department),
9, Pyrogova st., 01601 Kyiv, Ukraine
 
Monday-Friday, 9.00-13.00, 14.00-17.00
 
Tel.: (+38 044) 239-30-86