Who is online?  

We have 786 guests and no members online

   

Sikorsky Challenge  

   

SCEGES  

plakat

   

Пошук у Google  

   

dymka    Легендарний колектив уже протягом цілого століття звеличує українську культуру та мистецтво, підносячи рівень хорового мистецтва до надзвичайних висот. Вже давно знаковою постаттю і в Україні, і у світі став їх художній керівник Євген Савчук. Без перебільшення вражає їх репертуарне розмаїття, адже у виконанні «Думки» звучать твори й українських, і західноєвропейських композиторів, як сучасних, так і класичних шедеврів.

  Тож на ювілейний концерт хорового колективу 11 березня 2019 року  студенти й викладачі Драгоманівського університету не могли не завітати, долучилися до привітань та торкнутися шедеврів світової музичної культури. Відчуття глибинної майстерності та душевності українського народу залишилися у серці кожного слухача, особливо припало до душі виконання поеми-кантати М. Скорика «Гамалія».

  Вітаємо Національну заслужену академічну капелу «Думка» з ювілеєм! Дякуємо вам за вашу неперевершену творчість, збереження народних традицій рідного краю та внесення української мистецької спадщини у світову. Нехай ваша неперевершена, яскрава й емоційна творчість і надалі хвилює серця шанувальників, єднаючи людей у всьому світі, незважаючи  на кордони, в ім’я щасливого майбутнього нашої держави та мирного життя у світі.

Прес-служба університету

   

Contacts

Address: 
9, Pyrogova st.
01601, Kyiv
Ukraine
Reception Phone: 
(+38 044) 234-11-08
   

Admission for foreigners

Address: Room 243 (Foreign students department),
9, Pyrogova st., 01601 Kyiv, Ukraine
 
Monday-Friday, 9.00-13.00, 14.00-17.00
 
Tel.: (+38 044) 239-30-86