Who is online?  

We have 419 guests and no members online

   

Sikorsky Challenge  

   

SCEGES  

plakat

   

Пошук у Google  

   

vchenarada zast  28 лютого 2019 року відбулася Вчена рада Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова.

     На початку засідання ректор Віктор Андруущенко нагородив подяками студентів та вручив контракти на продовження терміну роботи викладачам університету.

vchenarada 1vchenarada 2     Віктор Петрович зазначив: "Велич університету залежить від людей, які в ньому працюють. А Національний педагогічний університет імені М.П. Драгоманова прославляють відомі як в Україні, так і у всьому світі люди, адже у нас працюють Герої України, народні артисти, майстри спорту, художні керівники знаменитих колективів, таких як Національний заслужений академічний ансамбль танцю України ім. П. Вірського - Мирослав Вантух та  Національний заслужений академічний український народний хор України ім. Г. Верьовки - Зеновій Корінець. Ми вдячні і ми пишаємося, що маємо змогу працювати з ними".

vchenarada 3    Після такого урочистого вступу рада перейшла до обговорення основних питань порядку денного, зокрема щодо стану і перспектив розвитку системи підготовки фахівців професійної та технологічної освіти, щодо підсумків фінансово-економічної діяльності університету за 2018 рік, а також щодо виконання рішень Вченої ради університету. Заслухавши та обговоривши доповідь декана інженерно-педагогічного факультету професора Д. Е. Кільдерова та голови робочої групи професора В. О. Швеця, Вченою радою було відзначено, що факультет якісно проводить освітню та наукову діяльність з підготовки висококваліфікованих фахівців та молодих науковців, розроблює та впроваджує в навчальний процес широкий спектр освітньо-професійних програм для різних спеціальностей, а тому було прийнято рішення щодо розробки програми оновлення та поповнення інформаційного та матеріально-технічного оснащення наявних майстерень та лабораторій для забезпечення якісної підготовки фахівців технологічної та професійної освіти на усьому спектрі спеціальностей. Окрім того, на факультеті планується оновлення інформаційних пакетів ЄКТС, а також посилено міжнародне наукове, науково-технічне та освітнє співробітництво з університетами-партнерами, підприємствами, установами, організаціями, фондами.

vchenarada 4     Головний бухгалтер НПУ імені М. П. Драгоманова Лідія Ярославська виступила з підсумковою доповіддю, у якій зробила акцент на основних моментах фінансово-економічної діяльності університету у 2018 році.

vchenarada 5     На засідання завітав український громадсько-політичний діяч, правозахисник, педагог, народний депутат України Олег Степанович Барна. Гість відзначив важливість функціонування нашого університету, адже тут виховується цвіт нації, еліта, за якою майбутнє. 

vchenarada 6     Олег Степанович поділився своїми поглядами на виховання дітей, а також відзначив діяльність завідувача кафедри теоретичних основ інформатики професора М. І. Жалдака, який, за словами політика, не лише розвинув вивчення такої науки, як інформатика, на теренах України, але й зробив свій внесок у становлення його як особистості також.

vchenarada 7vchenarada 8Прес-служба університету

   

Contacts

Address: 
9, Pyrogova st.
01601, Kyiv
Ukraine
Reception Phone: 
(+38 044) 234-11-08
   

Admission for foreigners

Address: Room 243 (Foreign students department),
9, Pyrogova st., 01601 Kyiv, Ukraine
 
Monday-Friday, 9.00-13.00, 14.00-17.00
 
Tel.: (+38 044) 239-30-86