Who is online?  

We have 289 guests and no members online

   

Sikorsky Challenge  

   

SCEGES  

plakat

   

Пошук у Google  

   

postkolon zast    24-25 травня 2018 р. у стінах Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова відбулася IV Міжнародна науково-практична конференція «Виклики посколоніалізму: Філософія. Релігія. Освіта». Цей вже традиційний щорічний захід є результатом активної співпраці факультету магістратури, аспірантури та докторантури із науковою школою Вармінсько-Мазурського університету у м. Ольштин (Польща).

postkilon 1     Цікава проблематика дозволила організаторам у цьому році розширити коло учасників і залучити до співпраці як співорганізатора Мумбайський університет (Індія), від якого у конференції взяли участь декілька учасників. Також за допомогою Скайп-зв’язку на конференції виступили дослідники з Греції та Гонконгу. У зв’язку із широким міжнародним представництвом виступи та дискусії на конференції відбувались англійською мовою.

poskol 2

    В цілому, проблема демонтажу специфічних постколоніальних (посттоталітарних) світоглядних настанов та типів мислення, антропологічних феноменів homo soveticus, викликів гібридної війни тощо цього разу забезпечила створення продуктивного майданчика для наукової дискусії серед дослідників з України, Польщі, Індії, Гонконгу, Греції та Казахстану. У другий день конференції на гостей Драгоманівського університету чекала цікава культурна програма в м. Києві.

postkol 3

Факультет магістратури,

аспірантури та докторантури

   

Contacts

Address: 
9, Pyrogova st.
01601, Kyiv
Ukraine
Reception Phone: 
(+38 044) 234-11-08
   

Admission for foreigners

Address: Room 243 (Foreign students department),
9, Pyrogova st., 01601 Kyiv, Ukraine
 
Monday-Friday, 9.00-13.00, 14.00-17.00
 
Tel.: (+38 044) 239-30-86