Who is online?  

We have 297 guests and no members online

   

Sikorsky Challenge  

   

SCEGES  

plakat

   

Пошук у Google  

   

     foofball zast4 квітня 2018 року о 13.00 у стінах спортивного комплексу Національного педагогічного університеті імені М.П. Драгоманова відбулась запекла боротьба за Кубок ректора з футзалу: у фіналі з міні-футболу змагались команда факультету соціально-економічної освіти та управління й команда інженерно-педагогічного факультету.

   Серед присутніх – ректор Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова Віктор Андрущенко, який не пропускає жодного матчу і можливості повболівати за своїх студентів з трибуни, а також привітати їх із заслуженою перемогою та порадіти їхнім успіхам разом з ними.

 

football 0

       Відвідали футбольний матч і члени ректорату НПУ імені М. П. Драгоманова – проректор з міжнародних зв’язків Володимир Лавриненко, проректор з наукової роботи Григорій Торбін, проректор з дистанційної освіти та інноваційних технологій навчання Анатолій Кудін, проректор з навчально-методичної роботи гуманітарних факультетів Ігор Вєтров, а також декани різних факультетів – Олексій Тимошенко, Володимир Євтух, Дмитро Кільдеров, Іван Дробот та ін., голова первинної профспілкової організації студентів НПУ імені М.П.Драгоманова Станіслав Цибін, заслужені тренери та майстри спорту України, президент Футбольної асоціації студентів Києва Вадим Місюра, а також зірка українського футболу, заслужений тренер України - Олексій Михайличенко.

 

       Два тайми не стихали бурхливі емоції ні на футбольному стадіоні, ні на трибунах. Команди підтримки в перервах розважали своїми акробатичними трюками й танцювальними фігурами, а хлопці обох команд не здавалися в боротьбі за першість й тримали загал в напруженні до останньої хвилини, яка й виявилась вирішальною.

      Перемогу здобула команда факультету соціально-економічної освіти та управління. Тож вітаємо їх та їхнього тренера зі здобуттям Кубку ректора з футзалу 2018, а також декана факультету Володимира Євтуха.

football 17

      Вітаємо і команду інженерно-педагогічного факультету за почесне ІІ місце. Оскільки й одна, й інша футбольні команди витратили немало сил, щоб дістатися фіналу й можливості позмагатися за І місце.

Прес-служба університету

   

Contacts

Address: 
9, Pyrogova st.
01601, Kyiv
Ukraine
Reception Phone: 
(+38 044) 234-11-08
   

Admission for foreigners

Address: Room 243 (Foreign students department),
9, Pyrogova st., 01601 Kyiv, Ukraine
 
Monday-Friday, 9.00-13.00, 14.00-17.00
 
Tel.: (+38 044) 239-30-86