Who is online?  

We have 227 guests and no members online

   

Sikorsky Challenge  

   

SCEGES  

plakat

   

Пошук у Google  

   

rectorat   19 березня 2018 року на ректораті було обговорено стан та перспективи розвитку підготовки фахівців з фізичної терапії, ерготерапії на факультеті фізичного виховання. Професор Людмила Сущенко, завідувач кафедри фізичної реабілітації, доповіла про роботу кафедри, що була створена на факультеті фізичного виховання у 2004 році, діяльність якої спрямована на формування професійної компетентності майбутніх фахівців з фізичної терапії, ерготерапії, конкурентоспроможних на ринку праці та здатних до проведення роботи з відновлення здоров’я суспільства.

    

        Голова робочої групи – завідувач кафедри ортопедагогіки та реабілітології доцент Ганна Хворова – закцентувала увагу на тому, що підготовка фахівців за спеціальністю 227 «Фізична терапія, ерготерапія» буде здійснюватися спільно з кафедрою ортопедагогіки та реабілітології факультету колекційної педагогіки та психології.

        Професор Віктор Андрущенко, ректор НПУ імені М. П. Драгоманова, підвівши підсумки, актуалізував ідею об’єднання сил кафедр різних факультетів (педагогіки та психології, корекційної педагогіки та психології, фізичного виховання та спорту) та створення такого реабілітаційного центру, який виконуватиме і наукове, і методичне, і практичне завдання, вирішуючи у такий спосіб глобальну проблему сучасного суспільства.

Прес-служба університету

   

Contacts

Address: 
9, Pyrogova st.
01601, Kyiv
Ukraine
Reception Phone: 
(+38 044) 234-11-08
   

Admission for foreigners

Address: Room 243 (Foreign students department),
9, Pyrogova st., 01601 Kyiv, Ukraine
 
Monday-Friday, 9.00-13.00, 14.00-17.00
 
Tel.: (+38 044) 239-30-86