Who is online?  

We have 273 guests and no members online

   

Sikorsky Challenge  

   

SCEGES  

plakat

   

Пошук у Google  

   

proekt zast   28 лютого та 6 березня 2018 року в гуманітарному корпусі відбулась нарада із завідувачами кафедр факультету корекційної педагогіки та психології з питань розробки Проекту комплексної інформатизації організації навчального процесу цього факультету у 2018-2020 рр.

    «Питання інформатизації організації навчального процесу стає особливо актуальним в наш час, а тому необхідно бути готовими до поєднання різних форм навчання (ст. 7 Закону «Про вищу освіту»), при цьому забезпечуючи високу якість надання вищої освіти. У цьому допоможуть сучасні інформаційно-комунікаційні технології навчання», – наголосив у своєму звіті перед трудовим колективом ректор університету професор В. Андрущенко.

   Нараду провів проректор з дистанційної освіти та інноваційних технологій навчання професор А. Кудін.  Декан факультету професор В. Синьов акцентував увагу на необхідності переходу на сучасні засоби комунікації зі студентами факультету, впровадженні електронних систем управління навчальним процесом.

proekt 1

   На засіданні було обговорено шляхи реалізації загальних підходів до комплексної інформатизації організації навчального процесу за змішаною формою навчання та специфічні завдання (з особливостями здоров’я) і шляхи їх вирішення. Було продемонстровано програмні розробки Центру цифрових технологій навчання НПУ імені М.П.Драгоманова (www.cctn.npu.edu.ua), який  впродовж лютого провів  5 майстер-класів для викладачів цього факультету з питань виготовлення електронних курсів в оболонці MOODLE, та прийнято Порядок виготовлення електронних курсів для навчання на пілотній спеціальності магістратури «Логопедія».

proekt 2

Центр цифрових технологій навчання

   

Contacts

Address: 
9, Pyrogova st.
01601, Kyiv
Ukraine
Reception Phone: 
(+38 044) 234-11-08
   

Admission for foreigners

Address: Room 243 (Foreign students department),
9, Pyrogova st., 01601 Kyiv, Ukraine
 
Monday-Friday, 9.00-13.00, 14.00-17.00
 
Tel.: (+38 044) 239-30-86