Who is online?  

We have 366 guests and no members online

   

Sikorsky Challenge  

   

SCEGES  

plakat

   

Пошук у Google  

   

dysk zast   "Ми маємо об'єднатися навколо України!", - заявив Леонід Кравчук, перший всенародно обраний Президент України на відкритій дискусії «1 грудня 1991 року, український референдум: уроки історії для майбутнього», яка відбулась у стінах Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова у п'ятницю, 26-у річницю Всеукраїнського референдуму 1991 року. "І це символічно, - наголосив ректор університету Віктор Андрущенко, - бо ми є педагогічним вишем, а отже, наші студенти працюють з молодим поколінням - майбутнім України - і від того, що вони отримають і почують (у тому числі і на таких заходах) залежить, що вони передадуть своїм учням. І наша дискусія насправді сьогодні не закінчується. Вона переноситься до студентських аудиторій, а потім і до учнівських класів".

    У дискусії взяли участь Віктор Ющенко, очільник держави 2005-2010 рр. та голова Наглядової ради НПУ імені М. П. Драгоманова, і Геннадій Бурбуліс, підписант Біловезької угоди. В. Ющенко, звернувшись до аудиторії, пояснив: для того, щоб сідати за стіл переговорів і бодай щось вирішувати, нам необхідно мати чіткий план розвитку країни з націленими векторами на розвиток її стратегічних напрямів, а доти ми будемо залишатися у такому підвішеному стані. 

   Модераторами заходу виступили ректор НПУ імені М. П. Драгоманова Віктор Андрущенко та президент Міжнародного центру Балтійсько-Чорноморських досліджень і консенсусних практик Ірина Верещук, які нагадали аудиторії наскільки насправді важливою була подія, причиною якої стало зібрання студентства, наукової еліти України, очільників української держави та людей, що мали безпосеренє відношення до цієї події, у залі педагогічного вишу.

Прес-служба університету

   

Contacts

Address: 
9, Pyrogova st.
01601, Kyiv
Ukraine
Reception Phone: 
(+38 044) 234-11-08
   

Admission for foreigners

Address: Room 243 (Foreign students department),
9, Pyrogova st., 01601 Kyiv, Ukraine
 
Monday-Friday, 9.00-13.00, 14.00-17.00
 
Tel.: (+38 044) 239-30-86