Who is online?  

We have 92 guests and no members online

   

Sikorsky Challenge  

   

SCEGES  

plakat

   

Пошук у Google  

   

USPP    На запрошення Президента УСПП, голови Антикризової ради громадських організацій України Анатолія Кінаха Національний педагогічний університет імені М.П.Драгоманова взяв участь у XV позачерговому з’їзді Всеукраїнської громадської організації «Український союз промисловців і підприємців», що відбувся 10 листопада 2017 року у Києві.

   До складу УСПП входять представники центральних органів державної влади, бізнесу, керівники наукових інституцій та громадські об’єднання. При організації створена Антикризова рада, до роботи в якій запрошені такі потужні навчальні заклади, як  НПУ імені М. П. Драгоманова, Київський національний університет імені Т.Шевченка, Європейський університет та ін. На захід завітали парламентарі, партнери із українських та закордонних бізнес-організацій.

      Ділова спільнота презентувала унікальну програму індустріально-інноваційного розвитку країни – «Платформу економічного патріотизму». Проект документу містить невідкладні заходи, які виведуть економіку із кризи та змінять її структуру із майже повністю сировинної на більш інноваційну та технологічну. Це комплекс рішень щодо захисту прав власника та інвестора, боротьби з рейдерством, покращення податкової політики, запобігання монополізації ринків тощо, що мають дати 7-8% росту ВВП вже в найближчі роки.

USPP 1

   Презентована «Платформа» наголошує на економічному  патріотизмі, що найбільше цінує новостворене робоче місце і сталий розвиток національної економіки. Документ  має в основі пропозиції провідних бізнес-асоціацій України, наукових установ, роботодавців і профспілок. Вона містить першочергові заходи на найближчий рік із більш широкого переліку розробленої раніше та постійно оновлюваної Антикризової програми спільних дій влади та бізнесу. По деяких із них вже прийнято урядові рішення: підтримки виробника і експортера, зняття частини санкцій і штрафів із вітчизняних компаній тощо.

   «У цій ситуації владі, бізнесу і громадським організаціям необхідно діяти швидко і консолідовано. І нам дуже приємно бачити, що до цієї справи долучаються  класичні і педагогічні університети», – виголосив президент УСПП А. Кінах.

    Необхідність консолідації навколо такої програми розвитку як «Платформа» обговорювали і депутати – Л. Козаченко, О. Продан, і партнери УСПП – президент Торгово-промислової палати Г. Чижиков та ін. 

Прес-служба університету

   

Contacts

Address: 
9, Pyrogova st.
01601, Kyiv
Ukraine
Reception Phone: 
(+38 044) 234-11-08
   

Admission for foreigners

Address: Room 243 (Foreign students department),
9, Pyrogova st., 01601 Kyiv, Ukraine
 
Monday-Friday, 9.00-13.00, 14.00-17.00
 
Tel.: (+38 044) 239-30-86