Who is online?  

We have 509 guests and no members online

   

Sikorsky Challenge  

   

SCEGES  

plakat

   

Пошук у Google  

   

zustrich zast    Ось уже й навчальний рік розпочався для аспірантів, зарахованих на перший курс навчання.

  А 17 жовтня 2017 року вони усі зібралися у залі послухати перші настанови очільника нашого вишу, адже цього дня мали змогу зустрітися з Віктором Андрущенком, ректором НПУ імені М.П. Драгоманова.

    Ректор привітав молодих науковців та дав їм кілька слушних і цінних порад, почерпнутих з власного життєвого досвіду, приправивши їх, звичайно, жартами та цікавими історіями.

     «Для початку оберіть тему, до якої у Вас лежить душа, – зазначив Віктор Петрович, – але врахуйте, що вона має бути потрібною – державі, суспільству, навчально-освітньому процесу. А далі – працюйте! Читайте, полемізуйте, не гайте дарма часу. А ще раджу досконало вивчити англійську мову та ще одну-дві іноземні додатково. І головне – не відкладайте роботу над дисертацією у довгий ящик. Пам’ятайте, що всі Ваші витрачені сили обов’язково окупляться, і Ви врешті станете кандидатом наук, або ж доктором філософії за сучасними нормативами».

   Долучились до привітань і проректор з наукової роботи  Григорій Торбін, декан корекційної педагогіки та психології Віктор Синьов, голова профспілкового комітету студентів Станіслав Цибін, вчений секретар університету Леся Панченко, завідувач відділу аспірантури та докторантури Ксенія Боднар, завідувач кафедри математики і теорії та методики навчання математики Василь Швець та ін. 

Прес-служба університету

   

Contacts

Address: 
9, Pyrogova st.
01601, Kyiv
Ukraine
Reception Phone: 
(+38 044) 234-11-08
   

Admission for foreigners

Address: Room 243 (Foreign students department),
9, Pyrogova st., 01601 Kyiv, Ukraine
 
Monday-Friday, 9.00-13.00, 14.00-17.00
 
Tel.: (+38 044) 239-30-86