Who is online?  

We have 308 guests and no members online

   

Sikorsky Challenge  

   

SCEGES  

plakat

   

Пошук у Google  

   

Profsport2017 zast

   Вкраїна – це море. Воно червоне. Хто сам – потоне. В гурті – переборе.

Лазар Баранович

Підтримуючи кращі традиції рідного університету, ми в черговий раз довели, що справді є міцною Драгоманівською родиною, котру неможливо ні перебороти, ні зламати.

    А усвідомлення того, що насправді відбулося протягом цих трьох колосально насичених днів, прийшло до тих, хто мав хоча б мінімальне відношення до цього заходу, лиш через кілька днів після самої події. Мова зараз йде про один із надзвичайних драгоманівських заходів –  спортивно-інтелектуальну гру «Profsport2017», який відбувся 6 – 8 жовтня на базі університету «Берізка» за підтримки ректорату університету та первинної профспілкової організації студентів і аспірантів,  а також за участі 101 бригади охорони генерального штабу України.

    І там було все: пристрасті, дух боротьби, друзі, кохання, шалений драйв та найсильніші емоції. Наші ставки на «очікування/реальність» цілком виправдали себе. Й учасники заходу, і його організатори викладалися на 100+%, натомість отримали у стократ більшу віддачу – нові знайомства, нові емоції, нові друзі, нові сподівання.

    А ідея «Profsport2017» як слова з пісні Кузьми – «не маючи нічого, мати всьо». Віримо, що це початок нової історії у стінах НПУ, і знаємо, що основна цінність колективу – люди, вірні своїй справі. Особливу подяку від імені організаторів та учасників заходу хочемо висловити ректору НПУ імені М. П. Драгоманова Віктору Андрущенку за всебічну допомогу та підтримку ініціативного студентства на будь-яких рівнях, а ще – нашому випускнику  Олексію Горелову за відданість, ідейність та любов до діла, котре робить.

  Завдяки «Profsport2017» драгоманівці стали перш за все командою, котра продемонстрували як потрібно працювати, відпочивати та дружити. Ми вдихнули свіже повітря до легень студентства Першого Педагогічного! Тож, «Profsport2017», до зустрічі у наступному році!

  І звичайно ж, вітаємо команду «Кока Кола» інженерно-педагогічного факультету за здобуте перше місце в спортивно-інтелектуальній грі  «Profsport2017». Ви довели, що затрачені зусилля ніколи не бувають марними.

 

   

Contacts

Address: 
9, Pyrogova st.
01601, Kyiv
Ukraine
Reception Phone: 
(+38 044) 234-11-08
   

Admission for foreigners

Address: Room 243 (Foreign students department),
9, Pyrogova st., 01601 Kyiv, Ukraine
 
Monday-Friday, 9.00-13.00, 14.00-17.00
 
Tel.: (+38 044) 239-30-86