Who is online?  

We have 320 guests and no members online

   

Sikorsky Challenge  

   

SCEGES  

plakat

   

Пошук у Google  

   

OAE zast  27 червня 2017 року до Національного педагогічного університету імені М.П.Драгоманова завітала делегація української діаспори з Об’єднаних Арабських Еміратів. До складу делегації входили директор першої української школи у м. Дубаї (ОАЕ) Наталія Сердюк та представник керівництва української діаспори Тетяна Співаковська.

   Делегацію прийняв ректор університету, академік  Віктор Андрущенко. У зустрічі взяли участь проректор з дистанційної освіти та інноваційних технологій навчання Анатолій Кудін та проректор з міжнародної діяльності Володимир Лавриненко. Обговорювалось питання розширення географії освітнього проекту НПУ імені М. П. Драгоманова з дистанційного навчання української мови для української діаспори.


OAE 1   Директор першої української школи в ОАЕ Н. Сердюк розповіла, що слава про успішний проект педагогічного вишу «Українську мову у світ!» швидко шириться світом і вже дійшла до берегів південного Аравійського півострова. Перша українська школа в ОАЕ була відкрити 7 травня цього року, в ній близько 60 учнів. Організатором її виступила ініціатива «Культурна дипломатія FromUA» та Українська греко-католицька церква в ОАЕ.

OAE 2   Як зазначив на зустрічі ректор нашого вишу: «Після Бразилії і Канади – це третя країни, діаспора якої виявила бажання співпрацювати в цьому освітньому проекті з Національним педагогічним університетом імені М.П.Драгоманова. Ми зробимо все, що від нас залежить, щоб українське слово лунало і в далекому Аравійському півострові! Для цього у нас є усі можливості і сили. Це одне зі стратегічних питань політики нашого університету».

OAE 3

Прес-служба університету

   

Contacts

Address: 
9, Pyrogova st.
01601, Kyiv
Ukraine
Reception Phone: 
(+38 044) 234-11-08
   

Admission for foreigners

Address: Room 243 (Foreign students department),
9, Pyrogova st., 01601 Kyiv, Ukraine
 
Monday-Friday, 9.00-13.00, 14.00-17.00
 
Tel.: (+38 044) 239-30-86